Αυξημένα κέρδη έφερε στην Interwetten το Euro 2016

interΣε μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως είναι για παράδειγμα η τελική φάση του Euro στο ποδόσφαιρο, αλλά και παρόμοιες διοργανώσεις και σε άλλα δημοφιλή σπορ, ο τζίρος του στοιχήματος πραγματικά εκτοξεύεται κατακόρυφα, καθώς οι φίλοι των αθλημάτων αυτών βρίσκουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσουν την παρακολούθηση των αγώνων με το αθλητικό στοίχημα.

Το Euro 2016 της Γαλλίας, το οποίο ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα φαίνεται πως βοήθησε οικονομικά τη στοιχηματική εταιρία Interwetten, η οποία να θυμίσουμε έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό νόμιμη άδεια λειτουργίας μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες μπορείτε να παίξετε από τη χώρα μας.

 

Αυξημένος τζίρος και κέρδη για Interwetten

Έτσι λοιπόν, η Interwetten ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό αύξηση των κερδών της κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του οικονομικού έτους 2016, κάτι που η ίδια αποδίδει σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια της τελικής φάσης του Euro 2016 που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο εξάμηνο του 2016 η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε έσοδα 32,8 εκατομμύρια ευρώ, εισπράττοντας ουσιαστικά 29% περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τα 25,5 εκατομμύρια ευρώ του προηγούμενου οικονομικού έτους 2015.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία, η αυξημένη δραστηριότητα των παικτών της σε συνδυασμό με την αυξημένη πλέον χρήση της πλατφόρμας της για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές, από την οποία κέρδισε το 63% συνολικά από όλο το αθλητικό στοίχημα, έφτασε σε έσοδα τα 16,9 εκατομμύρια ευρώ, στο ίδιο αυτό το χρονικό διάστημα του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους που διανύουμε. Όσον αφορά τώρα το συνολικό «κλείσιμο» του οικονομικού έτους 2016, είναι μεν ακόμη αρκετά νωρίς και συνεπώς στο σημείο αυτό δεν έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία αλλά μόνο εκτιμήσεις, ωστόσο οι άνθρωποι της στοιχηματικής εταιρίας προβλέπουν ότι η εταιρία θα έχει τελικά μεικτά κέρδη στα επίπεδα περίπου των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ, με τα καθαρά κέρδη της εταιρίας να υπολογίζονται αντίστοιχα περίπου στα επίπεδα των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία

Πρόκειται σίγουρα για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σύμφωνα με την στοιχηματική εταιρία. Αναλύοντας την οικονομική απόδοση αυτή σε βάθος, οι άνθρωποι της Interwetten δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εξέλιξη, καθώς παρότι το Euro 2016 είχε 13 αγώνες λιγότερους από το Μουντιάλ του 2014 και συνεπώς ο τζίρος και τα κέρδη θα έπρεπε κανονικά να είναι μικρότερα στην περίπτωση αυτή, τα έσοδα της εταιρίας τελικά όχι δεν μειώθηκαν μόνο, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν κατά 35%.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.