650 απολύσεις προσωπικού από τον στοιχηματικό κολοσσό Paddy Power Betfair

4863Μπορεί η συνένωση της Paddy Power με τη Betfair, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό να δημιούργησε ουσιαστικά μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, τόσο με παρουσία στο διαδίκτυο όσο και σε φυσικά καταστήματα – πρακτορεία, ωστόσο η λιτότητα φαίνεται πως είναι λιτότητα και μάλιστα ακόμη κι αν πρόκειται για βρετανική επιχείρηση, σε μια περιοχή όπου θεωρητικά η οικονομική κρίση δεν έχει «ακουμπήσει» ακόμη.

Η αξία της συγχώνευσης της Paddy Power με τη Betfair ανήλθε στα 6,2 δισ. ευρώ και μετά από την ολοκλήρωση της, η νέα Paddy Power Betfair διαθέτει πλέον 336 πρακτορεία στην Βρετανία και 252 στην Ιρλανδία σε συνδυασμό με έναν αχανή τομέα διαδικτυακού στοιχήματος. Ωστόσο, 650 εργαζόμενοι του νέου «σχήματος» ενημερώθηκαν πριν από λίγες μέρες ότι απολύονται, σε διάφορα τμήματα της επιχείρησης. Οι περισσότερες απολύσεις αφορούν διοικητικές θέσεις, στα γραφεία της νεοσύστατης εταιρίας και όχι τόσο εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται σε κάποιο από τα εκατοντάδες πρακτορεία στοιχήματος που διατηρεί η Paddy Power Betfair σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 350 θέσεις εργασία αναμένεται να κοπούν το επόμενο διάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και περίπου άλλες 300 θέσεις εργασίας θα χαθούν επίσης στην Ιρλανδία, όπου υπάρχει κατά κύριο λόγο ο μεγάλος όγκος των εργαζομένων της Paddy Power Betfair. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το προσωπικό θα περιοριστεί κατά περίπου 10% ποσοστιαία, από τη στιγμή που συνολικά το εργατικό δυναμικό της Paddy Power Betfair φτάνει και ίσως και να ξεπερνά ακόμη τους 7 χιλιάδες ανθρώπους. Περισσότερες σε αριθμό θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα οι απολύσεις κυρίως τμήματα του ανθρώπινου δυναμικού, στο οικονομικό τμήμα, στο λογιστήριο, στο τμήμα τεχνολογίας και στο τμήμα πωλήσεων, καθώς μετά τη συνεννόηση υπάρχουν πολλές πλεονάζουσες θέσεις, που όπως φαίνεται δεν τις έχει ανάγκη η νέα εταιρία.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την ίδια τη νέα αυτή εταιρία που προέκυψε από τη συνένωση της Paddy Power με τη Betfair, θα δημιουργηθούν και θα λειτουργούν στο εξής δύο νέα κεντρικά γραφεία για τις ανάγκες της εταιρίας, ένα από τα οποία θα βρίσκεται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και άλλο ένα στο Δυτικό Λονδίνο, στην Αγγλία. Πάντως η πληροφορία της απόλυσης προσωπικού δεν είναι ακόμη επίσημη, καθώς δεν έχει βγει κάποια σχετική ανακοίνωση από την Paddy Power Betfair. Όχι βέβαια ότι υπάρχει κάποια επίπτωση να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο, καθώς όπως φαίνεται η απόφαση είναι τελική και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.