5 στοιχηματικές συμβουλές για νικηφόρα πονταρίσματα το 2017

2017Η νέα χρονιά σχεδόν έφτασε και η περίοδος αυτή των γιορτών αποτελεί μια καλή χρονική στιγμή προκειμένου να αναθεωρήσουμε ορισμένες πρακτικές μας και να ακολουθήσουμε ίσως κάποιες νέες προκειμένου να είμαστε πιο επιτυχημένοι στο στοίχημα εντός της νέας χρονιάς. Σας παρουσιάζουμε γι’ αυτό τον λόγο 5 προτάσεις – συμβουλές που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη νέα χρονιά.

 

Κατανοήστε πως οι στοιχηματικές εταιρίες βγάζουν λεφτά

Κάθε παίκτης του στοιχήματος έχει ως στόχο του να νικήσει τις στοιχηματικές εταιρίες στη μάχη των στοιχημάτων και στη μάχη των αποδόσεων, ωστόσο το ερώτημα είναι πόσοι από αυτούς πραγματικά γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι εταιρίες; Έχουμε γράψει στο παρελθόν ένα σχετικό άρθρο, φροντίστε να το ξαναδιαβάσετε και να το μελετήσετε λίγο. Είναι πολύ βασικό εάν θέλετε να γίνεται επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος.

 

Διαλέξτε μια στρατηγική και ακολουθήστε την τυφλά

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε πει κάποτε «Εάν αποτύχεις να προγραματίσεις κάτι σωστά, προγραμματίζεις την αποτυχία σου». Παρότι ο Φραγκλίνος να μην είχε εκείνη τη στιγμή κατά νου το στοίχημα, είναι γεγονός ότι μια στοιχηματική στρατηγική ή μοντέλο αποτελεί το Α και το Ω εάν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά από το αθλητικό στοίχημα. Εάν ψάξετε λίγο το διαδίκτυο θα βρείτε πληθώρα στρατηγικών και το σημαντικό είναι να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα και να την προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο στα δικά σας πρότυπα. Χρησιμοποιήστε την σταθερά, με θρησκευτική ευλάβεια.

 

Hedging

Έχουμε αναφερθεί στο hedging σε αυτό το άρθρο. Πρόκειται για μια βασική στρατηγική που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος ως μέσο με το οποίο περιορίζουν σημαντικά το ρίσκο και ασφαλίζουν τα κέρδη τους. Πρόκειται για το ποντάρισμα σε διαφορετικές εκβάσεις του ίδιου στοιχηματικού γεγονότος ώστε να υπάρξει εγγυημένο κέρδος στο τέλος ανεξάρτητα από το αν το αρχικό στοίχημα τελικά κέρδισε ή έχασε. Ιδιαίτερα αν στοιχηματίζετε στο τένις, φροντίστε να μάθετε όσα μπορείτε περισσότερο γι’ αυτό άμεσα.

 

Υπολογίστε το βέλτιστο ποντάρισμα ανά στοίχημα

Τώρα που γνωρίζετε πως λειτουργούν οι στοιχηματικές εταιρίες και έχετε επιλέξει ποια στοιχηματική στρατηγική θα ακολουθήσετε, πόσα χρήματα θα πρέπει να ποντάρετε προκειμένου να διασφαλίσετε το κέρδος σας; Διαβάστε το άρθρο μας αυτό και θα βγάλετε άκρη και σε αυτό το σημαντικό ζήτημα, επιλέγοντας και πάλι τη μέθοδο πονταρίσματος που σας ταιριάζει καλύτερα.

Προπονήστε τον εγκέφαλό σας να κερδίζει

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι οικονομικές επιτυχίες δημιουργούν μεγάλη ευφορία στον εγκέφαλό μας, σε αντίθεση με τις οικονομικές αποτυχίες που αντιμετωπίζονται από το μυαλό μας ως τεράστιοι κίνδυνοι για τη ζωή μας. Δεν είναι υπερβολή, απλά έτσι λειτουργεί ο οργανισμός μας. Πέραν τούτου ακόμη και αν δεν το θέλουμε, μας επηρεάζουν καθημερινά προκαταλήψεις, προλήψεις, παρανοήσεις και λανθασμένες αντιλήψεις που επηρεάζουν αρνητικά τις πράξεις μας. Είναι τις περισσότερες φορές θέμα επιβίωσης. Για παράδειγμα υπερεκτιμούμε τον κίνδυνο της πτώσης όταν βρισκόμαστε κάπου ψηλά. Αυτού του είδους τα ένστικτα μας επηρεάζουν και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητάς μας και παρότι μας βοηθούν ουσιαστικά να επιβιώσουμε, επηρεάζουν με λάθος τρόπο την ικανότητά μας να πάρουμε αντικειμενικές αποφάσεις, κάτι που είναι απαραίτητο στο στοίχημα.

 

Κάντε το όπως οι επαγγελματίες

Τέλος, εάν επιθυμείτε να γίνεται επαγγελματίες του στοιχήματος, καλά θα κάνετε να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε σαν επαγγελματίες. Πολλές φορές οι συγκυρίες της ζωής μας οδηγούν σε «μονόδρομους» που όμως αποδεικνύονται ιδιαίτερα επιτυχημένοι στο τέλος για πολύ κόσμο. Οι σπουδές και οι δεξιότητές σας σε κάποια άσχετα φαινομενικά πράγματα μπορούν να σας βοηθήσουν στο στοίχημα πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε και το επάγγελμά σας έχει σημαντικό αντίκτυπο όσον αφορά την επιτυχία σας στο στοίχημα. Το αποδεικνύουν πολλές περιπτώσεις λογιστών, οικονομικών αναλυτών και άλλων επαγγελματιών που άφησαν ηθελημένα ή από ανάγκη τις δουλειές τους και πέτυχαν όμως τελικά να βγάλουν πολλά χρήματα στο στοίχημα και να το κάνουν το νέο τους επάγγελμα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.