5 συμβουλές για να μην σας κλείνουν τους λογαριασμούς οι στοιχηματικές εταιρίες

bettingΕίτε ασχολείστε με το arbitrage στοίχημα, παίζετε για τα διάφορα μπόνους και προσφορές, είτε απλά έχετε βρει κάποιο επιτυχημένο στοιχηματικό μοντέλο που δουλεύει και σας αποφέρει κέρδη σε σταθερή βάση, αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στις στοιχηματικές εταιρίες, τουλάχιστον σε αρκετές από αυτές. Πολλές εταιρίες προς τιμή τους δεν θα κάνουν τίποτα, θα σας αφήσουν να συνεχίσετε τη δραστηριότητά σας, ωστόσο κάποιες άλλες θα φροντίσουν να σας θέσουν περιορισμούς (κυρίως ως προς το μέγεθος των πονταρισμάτων), ακόμη και να σας κλείσουν τον λογαριασμό σας. Μην τρομάζετε, είναι γενικά κάτι το συνηθισμένο στους επαγγελματίες παίκτες και αναπόφευκτα κάποια στιγμή, εάν παίζετε με σύστημα και κερδίζετε μπορεί να σας συμβεί.

Ωστόσο και πάλι υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να αποφύγει τα παραπάνω. Ας δούμε 5 τρόπους:

 

  1. Μην κάνετε κατάχρηση των μπόνους

Οι προσφορές και τα μπόνους αποτελούν ένα εργαλείο μάρκετινγκ των εταιριών προκειμένου να προσελκύσουν νέους παίκτες και παίκτες που θα παίξουν για την ψυχαγωγία τους και μόνο. Δεν θέλουν επαγγελματίες παίκτες αλλά παίκτες που θα πάρουν την προσφορά και θα μείνουν να παίζουν και σε άλλες αγορές. Εάν χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τις προσφορές και δεν στοιχηματίζετε σε τίποτα άλλο τότε σηκώνετε σίγουρα μια κόκκινη σημαία. Προσπεράστε απλά μερικές προσφορές κάθε λίγο και φροντίστε να παίζετε και πιο γενικά στοιχήματα που δεν έχουν σχέση με τα μπόνους.

 

  1. Αφήστε λίγα χρήματα στον λογαριασμό σας

Ακούγεται απλό αλλά πολλοί παίκτες καταθέτουν χρήματα και κάνουν ανάληψη των κερδών αμέσως. Αυτό είναι κατανοητό για τους περιστασιακούς παίκτες που δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο κεφάλαιο χρημάτων. Εάν ωστόσο κάνετε κατάθεση χρημάτων, ασχολείστε με κάποια προσφορά και μετά ζητάτε ανάληψη, πάλι γίνεστε αντιληπτοί. Γι’ αυτό τα περισσότερα μπόνους έχουν προαπαιτούμενα ώστε όσο το δυνατόν να αποτρέπεται η κατάχρησή τους. Όταν έχετε χρήματα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό είναι σαν να λέτε στην εταιρία ότι θα τα χρησιμοποιήσετε σύντομα για κάποιο στοίχημα, πράγμα που τους αρέσει. Παράλληλα σας βοηθά να φτιάξετε ένα κεφάλαιο χρημάτων και να πάτε από το επίπεδο του περιστασιακού παίκτη στο επόμενο. Τα λεφτά σας είναι πάντα ασφαλή 100% και κερδίζετε χρόνο.

 

  1. Μειώστε το μέγεθος των πονταρισμάτων σας

Εάν είστε από τους παίκτες που κερδίζουν και τα πονταρίσματά σας αρχίζουν να ανεβαίνουν σε μεγάλα επίπεδα, τότε φροντίστε να καλύψετε κάπως τη δραστηριότητά σας. Εάν τα πονταρίσματά σας είναι σταθερά κάτω από το επίπεδο των 100 ευρώ συνήθως δεν έχετε προβλήματα. Εάν ξεπερνάτε τα επίπεδα αυτά και το κάνετε σε καθημερινή βάση φροντίστε είτε να μειώσετε τα πονταρίσματα, είτε να τα «σπάσετε» σε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην διαρκέσει πολύ αυτό.

 

  1. Μοιράστε τα στοιχήματά σας

Το να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες είναι πάντα καλό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να επιλέγετε τις καλύτερες αποδόσεις για κάθε σημείο. Μοιράζοντας παράλληλα έτσι τα πονταρίσματά σας, είναι λιγότερο πιθανό να σας βάλουν στο «στόχαστρο» οι εταιρίες για τη νικηφόρα δραστηριότητά σας. Εάν θέλετε να ποντάρετε 500 ευρώ, δείτε λίγο τις αποδόσεις και προσπαθήστε να σπάσετε το στοίχημα για παράδειγμα σε 5×100 σε διαφορετικές εταιρίες. Υπάρχουν πραγματικά πολλές στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες μπορείτε να γραφτείτε και μόνο θετικά θα έχετε από την κίνησή σας αυτή (επιλογή αποδόσεων, περισσότερα μπόνους και προσφορές κλπ). Συμνπεριφερθείτε πχ σαν να κάνετε τα ψώνια σας…

 

  1. Μπερδέψτε τις στοιχηματικές σας αγορές

Που και που δεν κάνει κακό να ασχολείστε με κάποιο άλλο άθλημα και με αγορές που δεν συνηθίζετε να παίζετε. Εάν ασχολείστε συνεχώς με ένα είδος στοιχήματος θα δείτε κάποια στιγμή πιθανότατα να σας περιορίζουν τη δυνατότητα πονταρίσματος, ακόμη και να σας κλείνουν τον λογαριασμό. Εάν αντίθετα μπερδέψετε λίγο τα πράγματα με διάφορα σπορ και αγορές τότε «καλύπτεται» την υπόλοιπη δραστηριότητά σας. Δεν κάνει κακό αραιά και που να παίζετε ένα στοίχημα για διασκέδαση ακόμη και αν το χάσετε. Εάν βρίσκεστε στην κατηγορία των παικτών στους οποίους απευθύνετε αυτό το άρθρο αυτές οι ήττες δεν έχουν πραγματικά κανέναν αντίκτυπο στη γενικότερη δραστηριότητα και το κέρδος σας.

Οι παραπάνω συμβουλές δεν εγγυώνται ότι θα αποφύγετε τις ποινές από τις στοιχηματικές εταιρίες εάν κερδίζετε συστηματικά μεγάλα ποσά και κυνηγάτε αποκλειστικά τα μπόνους. Όπως είπαμε ορισμένες εταιρίες είναι πιο αυστηρές από άλλες, μόνο με την εμπειρία θα καταλάβετε πως δουλεύει το πράγμα. Απλά φροντίστε μέχρι τότε να μην έχετε κλείσει όλες τις καλές «πόρτες»… Καλή τύχη!

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.