5% επιπλέον κέρδη στο Ντούντελανζ – ΑΠΟΕΛ

SportingbetΟι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται σήμερα με τους επαναληπτικούς αγώνες. Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αυτούς αγώνες έχουνε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ να ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο και να αγωνίζεται κόντρα στην τοπική ομάδα της Ντούντελανζ. Να θυμίσουμε πως η κυπριακή ομάδα που είναι άλλωστε και το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση λόγω δυναμικότητας, είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με σκορ 1-0 και καλείται να υπερασπίσει αυτό το σημαντικό προβάδισμα.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να στοιχηματίσετε στον συγκεκριμένο αγώνα των προκριματικών του Champions League, θα πρέπει να γνωρίζετε πως μπορείτε πέρα από τα φυσιολογικά σας κέρδη, να εξασφαλίσετε επιπλέον κέρδος 5% σε κάθε κερδισμένο σας στοίχημα στην Sportingbet που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μία επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα.

Σημειώστε πως η προσφορά ισχύει και για παλιούς και για νέους παίκτες της Sportingbet, συνεπώς εάν δεν διαθέτετε ακόμη στοιχηματικό λογαριασμό στη στοιχηματική εταιρία, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άμεσα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους όρους της Sportingbet, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τουλάχιστον ένα στοίχημα στο οποίο θα περιλαμβάνεται μία αγορά πριν τον αγώνα για τον οποίο ισχύει η προσφορά και το στοίχημα τους κερδίσει, θα λάβουν 5% επιπλέον χρήματα στα κέρδη τους. Δεν ισχύουν με άλλα λόγια τα πονταρίσματα στο ζωντανό στοίχημα στη συγκεκριμένη προσφορά. Το στοίχημα θα πρέπει να έχει κατατεθεί πριν την έναρξη του αγώνα Ντούντελανζ – ΑΠΟΕΛ.

Σημειώστε επίσης πως στην περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει στοιχήματα τα οποία να περιλαμβάνουν δύο ή περισσότερα γεγονότα, αυτά συμμετέχουν στην προσφορά μόνο εάν όλα τα γεγονότα έχουν διευθετηθεί μέχρι το τέλος της ημέρας του αγώνα.

Η Sportingbet αναφέρει πως τα χρήματα του μπόνους που προσφέρει μέσω της προσφοράς, πιστώνονται στο λογαριασμό του κάθε παίκτη μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδας της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση έως το απόγευμα της Πέμτπης. Επιπλέον τα δωρεάν στοιχήματα και τα χρήματα που προέρχονται από άλλα μπόνους της εταιρίας δεν είναι εφικτό να συμμετέχουν στην προσφορά του 5%.

Τέλος, σημειώστε πως τα χρήματα του μπόνους που προσφέρει με τη συγκεκριμένη προσφορά η Sportingbet, θα πρέπει να πονταριστούν τρεις φορές στο στοίχημα σε αγώνες του αθλητικού στοιχήματος (σε οποιαδήποτε αγορά) και σε αποδόσεις μεγαλύτερες από 1,50 προκειμένου να «ξεκλειδωθούν» τα χρήματα του μπόνους. Εναλλακτικά, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν αυτά τα χρήματα 40 φορές στο καζίνο ή 20 φορές στα παιχνίδια που διαθέτει στην ιστοσελίδα της προτού γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 14 ημέρες από την πίστωση του ποσού στον λογαριασμό του παίκτη, αλλιώς θα ακυρώνεται εάν δεν εκπληρωθεί το απαιράιτητο ποντάρισμα εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ και στα στοιχήματά σας!

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 19, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.