3 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια η χορηγική συμφωνία του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Παράλληλα με την χορηγική συμφωνία ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, ο ελληνικός στοιχηματικός οργανισμός προχώρησε σε παρόμοια οικονομική συμφωνία και με τον «αιώνιο» Ολυμπιακό και μάλιστα έναντι ακόμη μεγαλύτερου ποσού, ανανεώνοντας ουσιαστικά την ήδη ισχύουσα συμφωνία των δύο πλευρών.

Η «χρυσή συμφωνία» των δύο πλευρών έχει διάρκεια όπως προαναφέραμε 2 χρόνια, ενώ το συνολικό ποσό φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας στο μπάσκετ λοιπόν θα έχει ως  βασικό της χορηγό τον ΟΠΑΠ, προβάλλοντας πιο συγκεκριμένα στην ερυθρόλευκη φανέλα, το ΣΚΡΑΤΣ, το νεότερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Η οικονομική αυτή συμφωνία που φέρνει 3 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να στηριχθεί το ακριβό ρόστερ παικτών της ελληνικής ομάδας, επιτρέποντάς της με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει ανταγωνιστική αγωνιστικά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Με αφορμή την εν λόγω συμφωνία, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική συμφωνία στην οποία ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, η οποία όπως αναφέρεται έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή». Τονίζεται παράλληλα στην ανακοίνωση ότι το ΣΚΡΑΤΣ για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018 θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και το λογότυπο του θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Στην εν λόγω ανακοίνωση του Ολυμπιακού τονίζεται παράλληλα ότι ο ΟΠΑΠ είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Αποτελεί την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και στηρίζει εδώ και δεκαετίες έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την κοινωνία. Επίσης κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητά της.

Τέλος η ανακοίνωση αναφέρει πως η συμμετοχή του Ομίλου ΟΠΑΠ στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το ισχυρότερο Ελληνικό Αθλητικό Χορηγικό Πρόγραμμα, συνεχίζεται για 6η χρονιά ως μια από τις μακροβιότερες στον Ελληνικό Αθλητισμό και έχει αναδειχθεί σε μια αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία. Η συνεργασία αυτή συνοδεύτηκε τόσο από την επίτευξη σημαντικών εταιρικών στόχων και αποτελεσμάτων όσο και σημαντικών αθλητικών στόχων, όπως η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε 3 τελικούς Final Four και την κατάκτηση 2 Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, καθώς και την κατάκτηση 3 ελληνικών Πρωταθλημάτων.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.