2 φαβορί και 1 ισοπαλία: στοιχηματικό μοντέλο για να δοκιμάσετε

Σε συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου στο οποίο σας παρουσιάσαμε την πρότασή μας για τη δημιουργία ενεός στοιχηματικού μοντέλου για Under και Over στο ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε να σας δώσουμε άλλο ένα παράδειγμα με ένα ολοκληρωμένο μοντέλο στοιχήματος το οποίο βασίζεται στις ισοπαλίες.

Πρόκειται για ένα μοντέλο στοιχήματος το οποίο δεν έχουμε δοκιμάσει αρκετά και το οποίο μπορεί να δουλεύει ή όχι. Ο βασικός λόγος για τον οποίο σας το παρουσιάζουμε και πάλι είναι για να δείτε πρακτικά πως δημιουργούμε ένα μοντέλο στοιχήματος. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν ποντάρετε πραγματικά χρήματα και φυσικά να το εξελίξετε προσωπικά περισσότερο, βάζοντας και τις δικές σας «πινελιές» σε αυτό. Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένα τι έχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Το σύστημα των ισοπαλιών

Η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε είναι πραγματικά πολύ απλή. Στην αρχή επιλέγουμε 2 αγώνες ποδοσφαίρου που διαθέτουν πολύ ισχυρά φαβορί, για τα οποία είναι έκπληξη να μην κερδίσουν, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλπ. Οι στοιχηματικές αποδόσεις της νίκης δεν έχουν πραγματικά καμία ουσιαστική σημασία, το μόνο που έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση σημασία είναι να είμαστε όσο το δυνατό πιο βέβαιοι πως τα φαβορί που θα επιλέξουμε θα νικήσουν. Στη συνέχεια, με βάση αυτούς τους δύο αγώνες επιλέγουμε άλλους 10 αγώνες για να δημιουργήσουμε 10 δελτίο με παρολί των τριών αγώνων, ποντάροντας στις νίκες των 2 φαβορί και σε διαφορετική ισοπαλία κάθε φορά. Φροντίστε ως συμβουλή να επιλέξετε καλύτερα αγώνες από κάποιο πρωτάθλημα με πολλές ισοπαλίες κατά μέσο όρο, όπως είναι για παράδειγμα η League 2 στη Γαλλία.

Ορίστε ένα παράδειγμα για να δείτε πιο πρακτικά τι εννοούμε:

– Νίκη πρώτου φαβορί σε απόδοση 1,3

– Νίκη δεύτερου φαβορί σε απόδοση 1,3

– Ισοπαλία σε απόδοση 3,5

Πραγματοποιήστε τη συγκεκριμένη διαδικασία 10 φορές αλλάζοντας τον αγώνα της ισοπαλίας. Αυτό σας δίνει με τις παραπάνω αποδόσεις δελτία παρόλι με απόδοση κοντά στο 5,92.

 

Τί κερδίζουμε και πότε;

Ένα κάποιο από τα φαβορί δεν καταφέρει να κερδίσει, τότε χάνουμε 100% όλα τα δελτία μας. Επίσης εάν δεν προκύψει κάποια ισοπαλία ανάμεσα στους 10 αγώνες, τότε και πάλι χάνουμε 100% όλα τα χρήματα που έχουμε ποντάρει.

Διαφορετικά έχουμε τις ακόλουθα κέρδη:

Με νίκη των φαβορί και 1 ισοπαλία χάνουμε το 40,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 2 ισοπαλίες κερδίζουμε το 18,4% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 3 ισοπαλίες κερδίζουμε το 77,6% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 4 ισοπαλίες κερδίζουμε το 136,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 5 ισοπαλίες κερδίζουμε το 196% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 6 ισοπαλίες κερδίζουμε το 255,2% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 7 ισοπαλίες κερδίζουμε το 314,4% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 8 ισοπαλίες κερδίζουμε το 373,6% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 9 ισοπαλίες κερδίζουμε το 432,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 10 ισοπαλίες κερδίζουμε το 492% των πονταρισμάτων μας

 

Φυσικά δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς ισοπαλίες στο ποδόσφαιρο. Με 3 ισοπαλίες που είναι πραγματικά πολύ εφικτές, είναι δυνατό να βγάλουμε πολύ καλό κέρδος. Δοκιμάστε το σύστημα και δείτε εάν και πως μπορείτε να το κάνετε καλύτερο.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 30, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.