0% γκανιότα και περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από την Stoiximan

StoiximanΤο ντέρμπι των ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Πρόκειται για μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη που αξίζει να την δει κάποιος από την τηλόραση και να στοιχηματίσει ενδεχομένως στον αγώνα.

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan φυσικά προσφέρει το ντέρμπι στη λίστα με τα Κυριακάτικα παιχνίδια ποδοσφαίρου και μάλιστα με 0% γκανιότα, για ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις για τους παίκτες του στοιχήματος. Παράλληλα προσφέρει στους παίκτες πάνω από 200 ειδικά στοιχήματος για τον συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Δείτε από μόνοι σας μερικές από τις ειδικές αυτές επιλογές και τις αποδόσεις στις οποίες προσφέρονται και κρίνετε μόνοι σας πόσο αξίζουν:

Καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα – απόδοση 3,30

Κόκκινη κάρτα στον αγώνα – απόδοση 2,15

Να σκοράρει ο Φορτούνης στον αγώνα – απόδοση 3,20

Να σκοράρει ο Λέτο στον αγώνα – απόδοση 4,60

Να μπει αυτογκολ στον αγώνα – απόδοση 10,00

Όσον αφορά μάλιστα τους σκόρερς του αγώνα, η Stoiximan σας προσφέρει αποδόσεις για καθέναν από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, βασικών και αναπληρωματικών. Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλά γεγονότα από τις 200+ επιλογές που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία στα στοιχήματά σας. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε να σκοράρει ο Φορτούνης και να επικρατήσει στον αγώνα ο Ολυμπιακός στο ίδιο στοίχημα ή για παράδειγμα πάλι να δοθεί κόκκινη κάρτα και να δοθεί και πέναλτι στον αγώνα.

Πέρα από το 0% της γκανιότας, οι αποδόσεις της Stoiximan για τον συγκερκιμένο αγώνα είναι πολύ υψηλές. Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως στο να σκοράρουν ο Ιντέγε, ο Ιμπάρμπο, αλλά και οι δύο μαζί.

Οι προσφορές της Stoiximan ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Στην περίπτωση που σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις, απ’ όποια πλευρά και αν προέρχεται αυτό, η ελληνική στοιχηματική εταιρία θα φροντίσει να σας επιστρέψει πίσω το τελευταίο χαμένο ποντάρισμά σας έως το ποσό των 25 ευρώ, στις αγορές Ημίχρονο / Τελικό και Ακριβές Σκορ (στα στοιχήματα που έχετε τοποθετήσει πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στο ζωντανό στοίχημα).

Τέλος η εταιρία συνεχίζει την προσφορά της στην οποία ζητάτε εσείς κάποια συγκεκριμένο στοίχημα, ακόμη και αν αυτό δεν προσφέρεται από την Stoiximan. Ακόμη και αν λοιπόν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε σε κάποια επιλογή η οποία δεν υπάρχει καν στη λίστα των διαθέσιμων ειδικών στοιχημάτων της εταιρίας, μπορείτε να τη ζητήσετε από τους ανθρώπους της εταιρίας και αυτοί θα φροντίσουν να σας δώσουν μία απόδοση για αυτό που ζητάτε και να σας επιτρέψουν εάν σας ικανοποιεί η απόδοση, να ποντάρετε σε αυτή!

Στοιχηματίστε λοιπόν στον μεγάλο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αυτή την Κυριακή. Η δική μας εκτίμηση στοιχηματικά για τον αγώνα υπάρχει εδώ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.