0% γκανιότα και επιστροφή χαμένων στοιχημάτων της Stoiximan στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

stoiximan-0margin-700x270Πλησιάζει όλο και περισσότερο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στην έδρα δηλαδή του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας και για τις δύο ομάδες είναι πολύ σημαντικός εάν θέλουν να μείνουν ζωντανές στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου της Super League, ο οποίος είναι φέτος πολύ πιο ανταγωνιστικός απ’ ότι πέρυσι.

Φυσικά το μεγάλο αυτό ελληνικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι «παίζει» στοιχηματικά στην Stoiximan με εξαιρετικές αποδόσεις για τους φίλους του στοίχήματος, καθώς πρόκειται για έναν από τους αγώνες της ημέρας με 0% γκανιότα τους οποίους προσφέρει στους παίκτες της η δημοφιλής ελληνική στοιχηματική εταιρία. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι η εταιρία δεν επιδιώκει κέρδος από τις στοιχηματικές αγορές στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και από άλλα 200+ επιπλέον ειδικά στοιχήματα σε ποικιλία αγορών, όπως σκόρερς, αγορές καρτών, κόρνερ κλπ. που υπάρχουν καθημερινά στην ιστοσελίδα της και οι οποίες ξεχωρίζουν από την ειδική σήμανση της εταιρίας.

 

Προσφορά επιστροφής χρημάτων στα χαμένα στοιχήματα

Ωστόσο η Stoiximan δεν σταματάει εδώ όσον αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ γιατί πέρα από την προσφορά 0% γκανιότας προσφέρει και επιστροφή χρημάτων στο συγκεκριμένο μεγάλο παιχνίδι. Πώς θα γίνει να βγείτε τελικά κερδισμένοι ακόμη και αν το στοίχημά σας χάσει; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε στην αγορά Ημίχρονο / Τελικό ή ακριβές σκορ αγώνα πριν από την έναρξη του ματς (όχι δηλαδή στο ζωντανό στοίχημα) και στη συνέχεια, σε περίπτωση που θα σημειωθεί κάποιο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Stoiximan θα φροντίσει να σας επιστρέψει το πρώτο στοίχημα (εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο) σε αυτές τις αγορές.

 

Προϋποθέσεις της προσφοράς

Όπως προαναφέραμε παραπάνω, η προσφορά της επιστροφής των χαμένων στοιχημάτων σας ισχύει για το πρώτο σας στοίχημα στον αγώνα μόνο για τις αγορές Ημίχρονο / Τελικό ή ακριβές σκορ αγώνα, πριν την έναρξη του ματς και όχι γενικότερα για τις υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές του αγώνα ή για το ζωντανό στοίχημα.

Θα πρέπει να σημειώσετε επίσης τέλος ότι η μέγιστη επιστροφή χρημάτων από την Stoiximan είναι είκοσι-πέντε (25) ευρώ, ενώ φυσικά τα στοιχήματα που έχουν κλείσει (cash out) δεν υπολογίζονται στη συγκεκριμένη προσφορά. Τέλος να αναφέρουμε ότι η προσφορά επιστροφής των χρημάτων αφορά μόνο τα μονά στοιχήματα που θα καταθέσετε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Stoiximan. Με άλλα λόγια, δελτία με περισσότερες από μία επιλογή (παρολί ή συστήματα) δεν υπολογίζονται ως μέρος της προσφοράς της εταιρίας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.