Χορηγική συμφωνία της MyBet με την Μπορούσια Μένγχεγκλάντμπαχ

Τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της γερμανικής Μπουντεσλίγκα στο ποδόσφαιρο προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η διεθνής στοιχηματική εταιρία MyBet, η οποία λειτουργεί με νόμιμη άδεια σε πολλές χώρες στον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η γερμανική ομάδα της Γκλάντμπαχ θα αποτελέσει συνεπώς και επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, τον επίσημο χορηγικό συνεργάτη της ομάδας ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο πλευρές να έχει δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες και λεπτομέρειες για ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, τα χρήματα δηλαδή που θα εισπράξει η Μπορούσια Μένγχεγκλάντμπαχ τα επόμενα δύο έτη.

Η σχετική συμφωνία προβλέπει πως η MyBet θα προβάλλεται διαφημιστικά στο ποδοσφαιρικό στάδιο «Borussia Park» της γερμανικής ομάδας, στην φανέλα της ομάδας, καθώς επίσης και στο πούλμαν του συλλόγου αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα τα οποία χειρίζεται η ίδια, έχοντας πρόσβαση σε χιλιάδες φίλους της ομάδας στη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αναφερόμενος σε αυτή τη σημαντική χορηγική συμφωνία, ο Διευθυντής χορηγιών της Γκλάντμπαχ, κος Guido Uhle, τόνισε πως ο ίδιο και η ομάδα του είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας με τη στοιχηματική εταιρία MyBet. Όπως ανέφερε ο κος Uhle, η MyBet απoτελεί μία από τις πιο παραδοσιακές εταιρίες στον παγκόσμιο χώρο του στοιχήματος, διαθέτοντας συνολικά πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στη συγκεκριμένη αγορά.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της στοιχηματικής εταιρίας Mybet Holding SE, κος Markus Peuler, στις δικές του προσωπικές δηλώσεις θέλησε να τονίσει αναφερόμενος στη συμφωνία των δύο πλευρών πως το ποδόσφαιρο είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον άθλημα που υπάρχει σήμερα διαθέσιμο μεταξύ άλλων στο αθλητικό στοίχημα. Ο κος Peuler παράλληλα θέλησε να αναφερθεί στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας, η οποία λειτουργεί σήμερα κανονικά με νέες λειτουργίες και με πιο εύχρηστα χαρακτηριστικά, τονίζοντας επιπλέον μεταξύ των άλλων πως η MyBet πλέον κερδίζει και πάλι τη δική της ξεχωριστή θέση στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της MyBet, η αγωνιστική πορεία και οι επιτυχίες της Γκλάντμπαχ τα τελευταία χρόνια συνάδουν απόλυτα με το όραμα της στοιχηματικής εταιρίας.

Κλείνοντας θα πρέπει να σημειώσουμε όπως η στοιχηματική εταιρία Mybet έρχεται αυτή τη στιγμή ως χορηγός της Γκλάντμπαχ αντικαθιστώντας την εταιρία Digibet που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ο επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης του ιστορικού γερμανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Αύγουστος 4, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.