Χορηγική συμφωνία της Interwetten με Χόφενχαϊμ

Ιδιαίτερα τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται από μία μεριά οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος, καθώς μπορεί μετά την απόφαση για ρύθμιση της αγοράς του στοιχήματος στην Ελλάδα οι επιλογές στοιχηματικών εταιριών να περιορίστηκαν πολύ, ωστόσο κάποιοι μεγάλοι κολοσσοί του χώρου εξασφάλισαν νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνη της Interwetten που πέρα από αξιοπιστία διαθέτει και εξαιρετικές αποδόσεις, κυρίως προς τα φαβορί, στα οποία κατά κόρον ποντάρουν άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος παγκοσμίως.

Επιβεβαιώνοντας τη δύναμη και την επιρροή της η Interwetten προχώρησε το φετινό καλοκαίρι σε μια ιδιαίτερα σημαντική χορηγική συμφωνία στην γερμανική ποδοσφαιρική Bundesliga με την ομάδα της Χόφενχαϊμ, η οποία πραγματοποίησε πέρυσι εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, κατακτώντας την 4η θέση στην τελική κατάταξη βαθμολογικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε την χορηγική συμφωνία με την Interwetten, η ισχύς της οποία θα είναι έως και την περίοδο 2019 / 2020. Σε αυτή τη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται φυσικά η κλασική χορηγία φανέλας και διαφημίσεις σε υλικό της ομάδας καθώς και στο γήπεδο σε διαφημιστικές πινακίδες αλλά και σε γιγαντοοθόνες, αλλά και πιο πολύπλευρη συνεργασία πέραν τούτων.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη χορηγική συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χόφενχαϊμ, κος Peter Gorlich τόνισε πως όλοι στον σύλλογο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την εξέλιξη και την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας από τις δύο πλευρές. Τόνισε επίσης πως θα δουλέψουν πάνω στη γερμανόφωνη αυτή αγορά του στοιχήματος (να σημειώσουμε πως η Interwetten είναι εταιρία με έδρα την Αυστρία), προσθέτοντας εκτός των άλλων πως η εταιρία θέτει νέους στόχους και καινοτόμες ιδέες όσον αφορά τη γερμανική αγορά, δηλώνοντας σίγουρος προσωπικά πως έγινε η επιλογή του ιδανικού συνεργάτη προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Ικανοποιημένος ήταν φυσικά και από τη δική του πλευρά και ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, κος Werner Becher, τονίζοντας πως η Χόφενχαϊμ αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό συνεργάτη για την εταιρία, όχι μόνο λόγω της συμμετοχής της και της επιτυχημένης της πορείας σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αλλά λόγω και της αντίστοιχης παρουσίας στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις που αυτή μετέχει φέτος και τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον κο Becher, τερματίζοντας στην τέταρτή θέση πέρυσι η ομάδα της Χόφενχαϊμ απέδειξε πως έχει λαμπρό μέλλον τα προσεχή χρόνια. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Interwetten, η Χόφενχαϊμ αποτελεί τη γερμανική ναυαρχίδα των χορηγιών της στοιχηματικής εταιρίας και η αναγνωρισιμότητα που μπορεί να εγγυηθεί το γεγονός αυτό είναι δεδομένη, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο χορηγικό πακέτο με μεγάλη παρουσία της Interwetten.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Αύγουστος 25, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.