Τις 1.000 ιστοσελίδες ξεπέρασε η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Σε νέα ανανέωση της μαύρης λίστα παράνομων ιστοσελίδων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο του στοιχήματος και γενικότερα των τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου προχώρησε η Ε.Ε.Ε.Π. (η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων). Η τελευταία αυτή ανανέωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου και με αυτή οι ιστοσελίδες που υπάρχουν πλέον στη μαύρη λίστα ξεπερνούν σε αριθμό τις 1.000. Πρόκειται ουσιαστικά για την 19η στη σειρά ανανέωση της λίστας στην οποία περιλαμβάνονται οι ιστοσελίδες όσων εταιριών δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας μέσω διαδικτύου από το ελληνικό Δημόσιο για νόμιμη δραστηριοποίηση στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, θεωρούνται παράνομες.

Στη νέα αυτή αναθεώρηση έχουμε ουσιαστική την προσθήκη 9 νέων ιστοσελίδων στην λίστα. Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για τις: www.mcgoal.net, www.bets52.com, www.euro-bet.gr, www.lottowinonline.com/lottery-tickets, www.thelotter-australia.com/lottery-tickets, el.gratorama.com, www.betsupremacy.ag, www.winclub.club, www.360bet.ng.

Όπως προβλέπεται από σχετική νομοθετική ρύθμιση, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένες να μπλοκάρουν την πρόσβαση στις ιστοσελίδες που υπάρχουν μέσα στη μαύρη λίστα, πράγμα που έχει μάλιστα γίνει ήδη στην περίπτωση των νέων προσθηκών. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ανάμεσα σε αυτές τις 9 προσθήκες υπάρχουν και δύο ιστοσελίδες οι οποίες ανήκουν στην Eldorado Sportwetten GmbH (euro-bet.gr και bets52.com). Η συγκεκριμένη εταιρία κατείχε μέχρι πρόσφατα άδεια λειτουργίας αλλά λόγω παραπτωμάτων αυτή τελικά της αφαιρέθηκε και οι ιστοσελίδες της βρίσκονται πλέον υπό την επίβλεψη της ΕΕΕΠ.

Θα πρέπει παράλληλα να αναφέρουμε πως πέρα από τις προσθήκες ιστοσελίδων στη λίστα, αυτή τη φορά είχαμε και την περίπτωση δύο αφαιρέσεων. Μιλάμε για την www.interwetten.com η οποία ανήκει φυσικά στην Interwetten, η οποία λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα, αλλά μέχρι πρόσφατα μόνο μέσω της ελληνικής κατάληξης στο www.interwetten.gr. Πλέον λοιπόν λειτουργούν και οι δύο ιστοσελίδες που βέβαια είναι οι ίδιες. Η άλλη αφαίρεση από τη λίστα την οποία πραγματοποίησε η ΕΕΕΠ είναι της στοιχηματικής ιστοσελίδας efbet.com, η οποία ανήκει σε βουλγαρικών συμφερόντων εταιρία. Στην περίπτωση αυτή προκύπτουν φυσικά πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε αυτό, ωστόσο πιθανότατα υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία χορήγησης άδειας λειτουργίας στην Ελλάδα και φαίνεται απλά πως το όλο ζήτημα είναι καθαρά και μόνο θέμα χρόνο ώστε να επιβεβαιωθεί.

Πρόκειται για κάποια μεμονωμένη περίπτωση ίσως ή μήπως για ένα ξακάθαρο μήνυμα προς τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών πως κάτι δείχνει να αλλάζει στο σκηνικό σύντομα; Θα το μάθουμε πιθανότατα πολύ γρήγορα μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 2, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.