Την εξαγορά της Bit8 ανακοίνωσε η Intralot

Ποσοστό της τάξης του 65% της εταιρίας Bit8 εξαγόρασε o όμιλος Intralot, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο όμιλος σε σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε. Με τον τρόπο αυτό πλέον, η Intralot ουσιαστικά αποκτά συνολικά το 100% των μετοχών της γνωστής στον χώρο, μαλτέζικης εταιρίας λογισμικού τυχερών παιχνιδιών.

Ο Όμιλος Intralot ξεκίνησε να αποκτά μετοχές της Bit8 το 2015, αγοράζοντας αρχικά το 35% των μετοχών της εταιρίας, ώσπου τελικά πλέον να φτάσει πριν από λίγες ημέρες στην απόκτηση του συνόλου των μετοχών. Όπως αναφέρει η Intralot, ο ιδρυτής της Bit8, ο κος Angelo Dalli, αποφασίστηκε να παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της Bit8 και στην υπάρχουσα θέση του ως επικεφαλής της εταιρίας, προσφέροντας συμβουλές σε επίπεδο στρατηγικής για την περεταίρω ανάπτυξης της ήδη ιδιαίτερα επιτυχημένης επιχείρησης.

Το 2017 εξελίσσεται πραγματικά σε μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για την Intralot, καθώς η εταιρία παρουσιάζει αύξηση του παγκόσμιου τζίρου των δραστηριοτήτων της σε ποσοστό το οποίο φτάνει το 20,6%, κατά τη διάρκεια του πρώτου τετραμήνου του τρέχοντος έτους. Έτσι σε απόλυτα μεγέθη, ο τζίρος για το συγκλεκριμένο χρονικό διάστημα αγγίζει σχεδόν τα 368 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από τον Όμιλο Intralot και η υπογραφή επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου της με τον όμιλο Vermont Lottery Group, συνολικής αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot κος Αντώνιος Κεραστάρης, σχολιάζοντας την είδηση, ανέφερε πως προσωπικά είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την εξαγορά της Bit8 από την εταιρία στην οποία προΐσταται, ολοκληρώνοντας μια περίοδο δύο ετών, που αφορά την επέκτασης της συγκεκριμένης συνεργασίας. Όπως ανέφερε ο κος Κεραστάρης, η Bit8 γίνεται πλέον πλήρες μέλος του Ομίλου Intralot, προσφέροντας περεταίρω δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην επιτυχή εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας που βασίζεται στην άποψη: «Όλα Για Τον Παίκτη».

Από τη δική του πλευρά ο Ιδρυτής και μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Bit8 τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την ευόδωση της συνεργασίας με την Intralot και η νέα αυτή εξέλιξη πρόκειται να φέρει έναν νέο κύκλο ανάπτυξης, επέκτασης του εύρους των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς επίσης και διεθνή αναγνώριση για την Bit8. Παράλληλα ο κος Angelo Dalli θέλησε να προσθέσει πως όπως κάθε ιδρυτής, ο οποίος έχει δουλέψει σκληρά για τη δημιουργία και την επιτυχία της εταιρίας του, αισθάνεται προσωπικά πολύ υπερήφανος για την εξέλιξη της εταιρίας και τη νέα συνεργασία που δημιουργείται για την επίτευξη νέων και μεγαλύτερων στόχων.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 23, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.