Τα πρώτα της επίγεια καταστήματα στην Αυστρία άνοιξε η Mybet

«Άνοιγμα» και στην παραδοσιακή αγορά του τζόγου, πέρα από τη διαδικτυακή στην οποία την έχουμε συνηθίσει, πραγματοποιεί η στοιχηματική εταιρία Mybet. Πιο συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρία άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες τα πρώτα της επίγεια καταστήματα – πρακτορεία στην επικράτεια της Αυστρίας, δείχνοντας πως συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο και μάλιστα αυτή τη φορά και εκτός διαδικτύου, καθώς μέχρι πρόσφατα μιλούσαμε για μία καθαρά διαδικτυακή εταιρία.

Έτσι λοιπόν τα πρώτα επτά επίγεια πρακτορεία στοιχήματος και τζόγου της Mybet είναι πλέον γεγονός, μετά από σχετική συμφωνία της εταιρίας με την κυβέρνηση της Αυστρίας και τις ρυθμιστικές αρχές της χώρας, ενώ όπως ανακοινώθηκε σε σχετική δημοσίευση την οποία εξέδωσε η εταιρία, πάρα πολύ σύντομα έχει προγραμματίσει να ανοίξει στην ίδια αγορά άλλα τρία πρακτορεία στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του προς τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο διευθύνων Σύμβουλος της Mybet κος Markus Peuler, στην Αυστρία αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου B2B που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η επιτυχημένη στοιχηματική εταιρία, η Mybet συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους εταίρους που αυτή διαθέτει και οι οποίοι κατέχουν τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας. Ο κος Markus Peuler προσθέσε παράλληλα πως το συγκεκριμένο επιχειρηματικό και επενδυτικό βήμα που πραγματοποιήθηκε δημιουργεί μια γρήγορη και κερδοφόρα ανάπτυξη στο τμήμα της ομάδας B2B της Mybet.

Πέρα από την αγορά της Αυστρίας είναι στα σχέδια της Mybet η επέκταση των επίγειων δραστηριοτήτων της και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στα επόμενα χρόνια, ωστόσο μην περιμένετε να δείτε κάποιο πρακτορείο της στοιχηματικής εταιρίας στην Ελλάδα όσο ακόμη θα διαρκεί τα επόμενα χρόνια το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Αυτό βέβαια δεν μας απαγορεύει να στοιχηματίσουμε στην Mybet μέσω διαδικτύου, από την άποψη ιστοσελίδα που διαθέτει η εταιρία αλλά και από την εφαρμογή της για κινητά, καθώς η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των στοιχηματικών εταιριών και εταιριών τυχερών παιχνιδιών στις οποίες οι παίκτες που διαμένουν στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση διαδικτυακά σε όλη τη χώρα.

Να θυμίσουμε πως η στοιχηματική εταιρία Mybet φρόντισε από την πρώτη στιγμή της ρύθμισης της ελληνικής αγοράς του στοιχήματος να εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας διαδικτυακά στη χώρα μας και από τότε και όλα αυτά τα χρόνια θεωρείται και πραγματικά είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, λόγω των παροχών, των άψογων και ιδιαίτερα ποιοτικών υπηρεσιών και φυσικά λόγω των εξαιρετικών αποδόσεων στις οποίες προσφέρει τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα του πλανήτη στο στοίχημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Σεπτέμβριος 4, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.