Τα πλεονεκτήματα του στοιχήματος από το κινητό

Είναι πολλοί οι παίκτες του στοιχήματος που «σνομπάρουν» το στοίχημα από το κινητό τηλέφωνο, με επιχειρήματα του τύπου «είναι για αρχάριους», δεν προσφέρει «όλες τις αγορές» ή «δεν είναι πρακτικό». Επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε κάθετε σε όλα τα παραπάνω. Το στοίχημα από το κινητό τηλέφωνο απεναντίας έχει πολλά πλεονεκτήματα που ίσως να μην τα έχετε φανταστεί καν.

Εσείς προσωπικά έχετε δοκιμάσει ποτέ να παίξετε στοίχημα μέσω κάποιας εφαρμογής από το κινητό σας; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε και θα μάθετε τα πάντα όσα χρειάζεται να μάθετε για το στοίχημα με το κινητό. Εάν πάλι έχετε ήδη κάποια εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό σας τηλέφωνο, τότε θα διαβάσετε απλά κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Στο παρελθόν, για να παίξει κανείς κάποιο στοίχημα, έπρεπε απλά να πάει σε κάποιο πρακτορείο και να περιμένει στην ουρά. Σήμερα το διαδίκτυο είναι προσβάσιμο παντού και μας έχει «λύσει τα χέρια». Δεν θα διαφωνήσουμε πως η χρήση κάποιου ηλεκτρονικού υπολογιστή για την πραγματοποίηση των στοιχημάτων μας έχει πολλά πλεονεκτήματα, ωστόσο για να τον χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να βρισκόμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο ή έστω μέσω laptop σε κάποιο μέρος που να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και πιθανότατα και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Με τις εφαρμογές του στοιχήματος από κινητό, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο, που λίγο-πολύ είναι εύκολο να βρούμε, μέσω δημόσιων wi-fi αλλά και του προγράμματος δεδομένων της εταιρίας του κινητού μας. Έτσι λοιπόν είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να βρούμε χρόνο και να δούμε αποδόσεις και αγώνες, αλλά και να πραγματοποιήσουμε τα πονταρίσματά μας, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα ελεύθερα λεπτά, πχ. περιμένοντας κάποιο ταξί, ή ακόμη και περιμένοντας το ασανσέρ. Το αποτέλεσμα είναι πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερα στοιχήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα.

Ορίστε τα βασικά πλεονεκτήματα της πραγματοποίησης πονταρισμάτων μέσω κινητού:

  1. Είμαστε ενημερωμένοι πάντα για τα τελευταία νέα. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ρίξουμε μια ματιά στις αποδόσεις και να διαβάσουμε ειδήσεις όσο συχνά θέλουμε, ώστε να πραγματοποιήσουμε το ποντάρισμά μας την καλύτερη στιγμή. Πέραν τούτου, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε το χρηματικό μας κεφάλαιο και τα κερδισμένα ή χαμένα μας στοιχήματα άμεσα.
  2. Ζωντανό στοίχημα. Χωρίς αμφιβολία αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης μια εφαρμογής για το στοίχημα. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάποιον αγώνα ακόμη και σε μια καφετέρια και παράλληλα να στοιχηματίζουμε. Έτσι παρακολουθούμε ζωντανά τα γεγονότα και αυτή τη δυνατότητα μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε.
  3. Κερδίζουμε χρόνο. Χρειάζονται απλά 1-2 λεπτά για να πραγματοποιήσουμε το στοίχημά μας μέσω κινητού τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ανοίξει ο υπολογιστής, να συνδεθεί στο διαδίκτυο ή να τρέξουμε τις ιστοσελίδες των στοιχηματικών εταιριών. Το κινητό μας είναι ανοιχτό όλη μέρα.
  4. Πληρωνόμαστε πιο εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να πάμε στην τράπεζα ή να βρούμε κάποιον υπολογιστή για μετρητά. Απλά στέλνουμε το αίτημά μας μέσω του κινητού στην εφαρμογή της στοιχηματικής εταιρίας και σε λίγα λεπτά έχουμε τα λεφτά μας.

Όπως μπορείτε να δείτε, το στοίχημα από το κινητό μπορεί να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη αλλά και να αυξήσει τα κέρδη μας. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ακόμη συμβουλές τις οποίες καλό είναι να διαβάσετε πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή στο κινητό σας.

  1. Δείτε τις διαθέσιμες εφαρμογές των στοιχηματικών εταιριών και επιλέξτε τις πιο κατάλληλες για εσάς. Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε συστηματικά κάποιες εφαρμογές φροντίστε να τις δοκιμάσετε όλες και να μάθετε τα χαρακτηριστικά τους. Σίγουρα, δεν είναι καλό να περιοριστείτε χρησιμοποιώντας μία μόνο εφαρμογή. Μπορείτε και μάλιστα πρέπει να εγκαταστήσετε περισσότερες από μία εφαρμογές. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τις ευνοϊκότερες αποδόσεις και να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.
  2. Εκμεταλλευτείτε τα μπόνους. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μπόνους και προωθητικές άλλες προσφορές. Χρησιμοποιήστε τα μέσω των εφαρμογών και μάλιστα εκμεταλλευτείτε τα «δωρεάν χρήματα» που προσφέρουν ώστε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα.
  3. Εγκαταστήστε μια εφαρμογή με προγνωστικά. Πέρα από τις εφαρμογές των στοιχηματικών εταιριών στις οποίες μπορεί κανείς να στοιχηματίσει, υπάρχει και πλήθος άλλων εφαρμογών που μπορούν να σας βοηθήσουν, όπως εφαρμογές με δωρεάν προγνωστικά αγώνων, αλλά και διάφορες άλλες εφαρμογές με εργαλεία και στατιστικά για το στοίχημα. Ακόμη και έμπειροι παίκτες του στοιχήματος χρειάζονται συμβουλές που και που και είναι πολύ θετικό να διαβάζει κανείς τις προτάσεις των άλλων για να έχει μια σφαιρική εικόνα της αγοράς, ακόμη και αν τελικά δεν τις χρησιμοποιεί.
  4. Βεβαιωθείτε πως η συσκευή και ο λογαριασμός σας είναι ασφαλή. Είναι ίσως προφανές, πάντα θα πρέπει να προσέχετε που έχετε το τηλέφωνό σας, αλλά στην περίπτωση που το χρησιμοποιείτε για το στοίχημα αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό. Χρησιμοποιήστε δύσκολους κωδικούς πρόσβασης και φυσικά κρατήστε τους μυστικούς. Μην επισκέπτεστε ύποπτες ιστοσελίδες και μην κατεβάζετε αρχεία και εφαρμογές από άγνωστες πηγές.
  5. Προγραμματίστε τα στοιχήματά σας. Όταν έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιο στοίχημα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αρχίσετε να στοιχηματίζετε ασταμάτητα όλη μέρα. Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό και μπορεί να σας οδηγήσει να χάσετε πολλά χρήματα. Ορίστε τα όριά σας, πχ. πόσα χρήματα θα στοιχηματίζετε κάθε μέρα και μείνετε συνεπείς.
  6. Αντιληφθείτε τις διαφορές ανάμεσα σε υπολογιστές και σε φορητές συσκευές. Σήμερα τα κινητά και τα tablet δεν διαφέρουν πολύ από τους υπολογιστές όσον αφορά τις λειτουργίες τους. Ωστόσο τα κινητά είναι μικρότερα σε μέγεθος και η οθόνη τους μπορεί να εμφανίσει λιγότερες πληροφορίες, ενώ και οι επιλογές γίνονται κάπως πιο δύσκολα. Συνεπώς, πριν πραγματοποιήσετε κάποιο στοίχημα, σκρολάρετε τη σελίδα πάνω και κάτω ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν έχετε χάσει σημαντικές πληροφορίες. Με τα στοιχήματα ρισκάρετε χρήματα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πάντα προσεχτικοί.

 

Συμπέρασμα

Οι εφαρμογές του στοιχήματος για κινητά έχουν αναβαθμιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια και αποτελούν μια καλή εναλλακτική πρόταση όσον αφορά το στοίχημα από κάποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όπως διαβάσατε παραπάνω, οι εφαρμογές αυτές διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα και κάνουν τη διαδικασία τοποθέτησης των στοιχημάτων σας ευκολότερη και πιο απολαυστική. Δοκιμάστε λοιπόν να στοιχηματίσετε από το κινητό σας εάν δεν το κάνετε ήδη.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 19, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.