Στρατηγική στοιχήματος στα e-sports: Τι να κάνετε και τι όχι

Εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα e-sports στοιχηματικά, θα πρέπει να αναπτύξετε τις δικές σας στρατηγικές. Πέρα από το να κατανοήσετε τι θα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στην επιτυχία, είναι σημαντικό να αποφύγετε τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος.

 

 

Πράγματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε

  1. Ποντάρετε στην κατάλληλη στοιχηματική εταιρία

Δεν προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες αγορές στα παιχνίδια και τις διοργανώσεις των e-sports. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να έχετε πολλές επιλογές λόγω του περιορισμένου αριθμού των αδειοδοτημένων εταιριών. Ουσιαστικά η Bet365 αποτελεί μονόδρομο. Μην ανησυχείτε ωστόσο και μην νομίζεται πως είστε «ριγμένοι» καθώς η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία ξεχωρίζει τόσο για τις αποδόσεις της στα e-sports όσο και για την ποικιλία παιχνιδιών και στοιχηματικών επιλογών.

  1. Χρησιμοποιήστε κάποια μέθοδο για τ ποντάρισμά σας

Για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση πονταρισμάτων θα πρέπει φυσικά να διαθέτετε χρήματα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά η διαχείριση των χρημάτων σας είναι πολή σημαντική. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε καλύτερα τα χρήματά σας είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια μέθοδο πονταρίσματος.

  1. Κάντε την έρευνά σας πριν ποντάρετε

Ποντάρετε σε ότι γνωρίζετε. Μπορεί να ακούγεται προφανές αλλά όλοι κάνουν το ίδιο λάθος και χάνουν τα χρήματά τους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όσο περισσότερα γνωρίζεται για κάτι, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνετε σωστές στοιχηματικές επιλογές. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να εστιάσετε αποκλειστικά σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ή και σε συγκεκριμένες ομάδες και διαθέσιμες αγορές. Εάν αφιερώσετε χρόνο βελτιώνοντας τις γνώσεις σας, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε αξία και να διακρίνετε τις διαφορές στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

  1. Ενεργήστε με βάση τις πληροφορίες σας

Οι αρχάριοι παίκτες του στοιχήματος συχνά παραβλέπουν την αξία των πληροφοριών. Όπως αναφέραμε πριν, πραγματοποιώντας την έρευνά σας σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, ομάδα ή αγορά, το γεγονός αυτό σας βοηθά να μάθετε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε κάποιο ποντάρισμα. Ωστόσο, εάν έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν έχουν οι άλλοι παίκτες ή οι στοιχηματικές εταιρίες, θα βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από την αγορά. Εάν το στοίχημά σας χάσει, αλλά συνεχώς στοιχηματίζετε σε υψηλότερες αποδόσεις από εκείνες στις οποίες κλείνουν οι αγορές, τότε κάνετε κάτι καλά. Τα νέα των ομάδων αποτελούν το τέλειο παράδειγμα πολύτιμων πληροφοριών. Εάν ξέρετε πως μια ομάδα δεν παίζει με τους πιο ισχυρούς της παίκτες και συνεπώς έχει λιγότερες πιθανότητες νίκης, το να ποντάρετε στους αντιπάλους της πριν τους άλλους σημαίνει πως έχετε ποντάρει σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό συστηματικά, τότε θα έχετε σημαντικό κέρδος μακροπρόθεσμα.

  1. Μετρήστε πάντα την επιτυχία

Είναι ωραίο να έχετε επιτυχίες στις στοιχηματικές σας επιλογές στα e-sports αλλά εάν δεν μετρήσετε τις επιτυχίες αυτές (καθώς και τα αρνητικά σας αποτελέσματα), δεν θα ξέρετε τι συμβαίνει μακροπρόθεσμα. Οι τελικές αποδόσεις στις οποίες «κλείνουν» οι αγώνες στις στοιχηματικές εταιρίες αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να διαπιστώσετε πόσο ακριβή είναι ακόμη και τα στοιχήματά σας που έχασαν. Εάν το στοίχημά σας χάσει αλλά συνεχώς ποντάρετε σε υψηλότερες αποδόσεις από τις τελικές στις οποίες κλείνει η αγορά, κάνετε κάτι καλά και μάλλον η τύχη σας έχει πάει λίγο στραβά. Αυτό όμως σίγουρα θα διορθωθεί με τον καιρό.

 

Σφάλματα που θα πρέπει να αποφύγετε

  1. Ποντάρισμα σε πολλά παιχνίδια

Εάν κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η μέθοδος πονταρίσματος που θα αναπτύξετε ως στρατηγική στα e-sports θα καταλάβετε επίσης πως είναι απίστευτα δύσκολο να έχετε κέρδος εάν ποντάρετε σε κάθε παιχνίδι. Κάποτε κάποιος χρήστης του Reddit έκανε ένα πείραμα μελετώντας πόσο κέρδος ή απώλειες θα είχε ποντάροντας σε κάθε φαβορί και σε κάθε αουτσάιντερ στο CS:GO. Και στις δύο περιπτώσεις είχε απώλειες. Εάν στοιχηματίζετε για να βγάλετε λεφτά, θα πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο όταν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.

  1. Μην σας παρασύρουν οι αποδόσεις

Πολλοί νέοι παίκτες του στοιχήματος βλέπουν αγώνες με υψηλές αποδόσεις και δελεάζονται στο να ποντάρουν με σκοπό να έχουν μεγάλο χρηματικό κέρδος ή τοποθετούν ένα μεγάλο ποντάρισμα στο φαβορί για «εγγυημένο κέρδος». Να θυμάστε πάντα πως οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν τις πιθανότητες που υπολογίζουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Καλό είναι να υπολογίζετε τις δικές σας πιθανότητες και να χρησιμοποιήσετε τη σωστή μέθοδο για το ποντάρισμά σας, ώστε να μην χάσετε ολόκληρο το κεφάλαιό σας μέσα σε λίγα πονταρίσματα ή ακόμη και σε ένα.

  1. Μην ακολουθείτε λογικές αλληλουχίες

Η ομάδα Α κέρδισε τη ομάδα Β και η ομάδα Β κέρδισε την ομάδα Γ, συνεπώς η ομάδα Α θα κερδίσει την ομάδα Γ. Όχι, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Αγνοείτε σημαντικές πληροφορίες. Εάν επιλέξετε την κατάλληλη στοιχηματική εταιρία κάντε την έρευνά σας και χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που θα βρείτε. Χρησιμοποιήστε μέθοδο για το ποντάρισμά σας και καταγράψτε τα αποτελέσματά σας. Με τον τρόπο αυτόν είναι πολύ πιο εύκολο να επιτύχετε. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές και παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση κάποιου αγώνα. Μην χρησιμοποιείτε λογικές αλληλουχίες, απλά αξιοποιείστε τις πληροφορίες που ενδεχομένως θα βρείτε (πχ. οι ομάδες γνωρίζονται καλά , μια ομάδα παίζει καλύτερα σε κάποια πίστα, το παιχνίδι είναι σε LAN/διαδικτυακά κλπ). Κάποιοι ευνοούνται από αυτές τις πληροφορίες και έχουν πλεονέκτημα και άλλοι πάλι όχι.

  1. Μην ποντάρετε με βάση το συναίσθημα

Εάν έχετε διαβάσει για την ψυχολογία του στοιχήματος θα γνωρίζετε πως στοιχηματίζοντας με βάση το συναίσθημα δεν αποτελεί ποτέ καλή ιδέα. Μην αφήνετε την στρατηγική σας στο ποντάρισμα λόγω κάποιων κακών αποτελεσμάτων, μην ποντάρετε στην αγαπημένη σας ομάδα χωρίς να αναλύσετε τα δεδομένα και τις αποδόσεις. Η υπομονή αποτελεί σημαντικό προσόν στο στοίχημα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Αύγουστος 16, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.