Στον «αέρα» οι νέες ιστοσελίδες της Sportingbet και της Vistabet

Νέα, ανανεωμένη εικόνα έχουν από χθες οι ιστοσελίδες της Sportingbet και της Vistabet και πολύ παρόμοια εμφάνιση και περιεχόμενο καθώς ανήκουν στην ίδια ιδιοκτήτρια εταιρία.

Γεγονός ήταν πως οι δύο ιστοσελίδες χρειάζονταν μια ανανέωση, όχι τόσο για λειτουργικά ζητήματα, καθώς δεν είχαμε εντοπίσει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά για ανανέωση της εικόνας που βοηθά τους παίκτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τις ιστοσελίδες να ξεφύγουν λίγο από τα καθιερωμένα και να αισθανθούν πως ασχολούνται με κάτι καινούργιο και ανανεωμένο.

 

Προσθήκες και διαφορές

Πέρα από τις χρωματικές αποχρώσεις που διαφοροποιούνται στις δύο εταιρίες ανάλογα με τα εταιρικά χρώματα (γαλάζιο-μπλε-άσπρο για Sportingbet και μαύρο-πορτοκαλί-γκρι για την Vistabet), οι δύο ιστοσελίδες είναι σχεδόν 90% ίδιες, αντίγραφο η μία της άλλης.

Η πρώτη και μεγαλύτερη διαφορά που αντιλαμβάνεται ένας παλιός χρήστης αμέσως είναι η λίστα των αθλημάτων που έχει τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Λείπει με αυτόν τον τρόπο πλέον το μενού με τα αθλήματα που βρισκόταν στην κορυφή και τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα απ’ ότι συνέβαινε στο παρελθόν. Αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά της οθόνης θα βρει κανείς ένα «Ημερολόγιο Live» με τις ζωντανές αναμετρήσεις της κάθε ημέρας να εμφανίζονται σε μια λίστα. Φυσικά τα παραδοσιακά μπανεράκια που διαφημίζουν προσφορές των εταιριών και τις υπηρεσίες τους υπάρχουν όπως και πριν, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Παρότι οι ιστοσελίδες της Sportingbet και Vistabet και στο παρελθόν ήταν πολύ απλές και λειτουργικές, το γεγονός αυτό βελτιώθηκε πλέον με τις αλλαγές ακόμη περισσότερο. Η σύγχρονες τάσεις της γραφιστικής και του web design επιβάλουν πιο απλά γραφικά και λειτουργικότητα χωρίς άσκοπες περιηγήσεις, πράγμα που επιτυγχάνεται με εξαιρετικό τρόπο μετά τις αλλαγές. Ο παίκτης του στοιχήματος από την αρχή έχει όλες τις πληροφορίες και τις κατηγορίες που μπορεί να αναζητήσει άμεσα διαθέσιμες από την αρχική ήδη σελίδα και αυτό του επιτρέπει να πραγματοποιεί πολύ γρήγορα τις ενέργειές του και να μην μπερδεύεται. Αυτό το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για πονταρίσματα με χρήματα όπου ακόμη και μικρά λάθη μπορούν να έχουν σημαντική επίπτωση στην τσέπη του παίκτη.

 

Η κατηγορία των βίντεο

Τέλος μια προσθήκη που παρατηρήσαμε και στην οποία αξίζει να αναφερθούμε είναι η επιλογή “video” η οποία υπάρχει διαθέσιμη στο μενού που θα βρει κανείς στην κορυφή της κάθε σελίδας. Πρόκειται για μια σελίδα όπου θα βρείτε βίντεο με τα γκολ και στιγμιότυπα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου κάθε εβδομάδα ώστε να έχετε μια καλή εικόνα για το τι έγινε πχ. την τελευταίες ή τις προηγούμενες αγωνιστικές και με βάση αυτό και τις υπόλοιπες παρατηρήσεις και πληροφορίες σας να στοιχηματίζετε.

Συνολικά μπορούμε να πούμε πως οι αλλαγές στις ιστοσελίδες της Sportingbet και Vistabet δεν είναι πολύ μεγάλες αλλά ούτως ή άλλως δεν χρειαζόταν κάποια μεγάλη αλλαγή. Οι σελίδες είναι απλές στον σχεδιασμό και η περιήγηση σε αυτές είναι εύκολη. Δεν έχουν προστεθεί σημαντικά νέα χαρακτηριστικά. Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία στα στοιχήματά σας σε δύο από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα με άδεια στη χώρα μας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Σεπτέμβριος 10, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.