Στοιχηματικά συστήματα: το σύστημα Trixie

Ένα από τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή συστήματα στο στοίχημα είναι αυτό των Trixie, που αφορά στοιχηματικά δελτία με τριάδες αγώνων ή γενικότερα τριάδες στοιχηματικών επιλογών οποιασδήποτε αγοράς. Το συγκεκριμένο και άλλα παρόμοια στοιχήματα με μεγαλύτερο αριθμό αγώνων  χρησιμοποιούνται κατά κόρον από παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι επιθυμούν να περιορίσουν το υψηλό ρίσκο που έχουν τα πονταρίσματα σε παρολί αγώνες.

Εάν ρωτάτε γιατί γίνεται αυτό και ποια είναι η διαφορά με κάποιο στοίχημα παρολί, θα αναφέρουμε πως δεν χρειάζεται στα πονταρίσματα σε Triexie να κερδίσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε τοποθετήσει στο στοιχηματικό μας δελτίο, αλλά τουλάχιστον σε δύο από αυτά.

Ουσιαστικά επιλέγουμε και τοποθετούμε στο στοιχηματικό μας δελτίο τρεις αγώνες που έχουμε επιλέξει. Με αυτούς τους τρεις αγώνες, με το Triexie δημιουργούνται τρεις δυάδες και μία τριάδα, δηλαδή με άλλα λόγια 4 στήλες. Τώρα όσον αφορά τα κέρδη θα πρέπει να επαληθευτούν τουλάχιστον δύο από τα 3 σημεία του δελτίου μας. Οι πιθανές περιπτώσεις έκβασης του συστήματός μας είναι οι εξής:

– καμία επιτυχία στους τρεις αγώνες που δεν μας δίνει κέρδος

– μία επιτυχία στους τρεις αγώνες που δεν μας δίνει κέρδος

– δύο επιτυχίες στους τρεις αγώνες που μας δίνει κέρδος μίας δυάδας

– τρεις επιτυχίες στους τρεις αγώνες που μας δίνει κέρδος μία τριάδα και τρεις δυάδες

 

Φυσικά για να έχουμε κέρδος θέλουμε τουλάχιστον δύο επιτυχίες στους τρεις αγώνες του δελτίου μας. Στην περίπτωση που βρούμε τους δύο αγώνες το κέρδος μας είναι συνήθως μικρό και προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των αποδόσεων του πρώτου αγώνα με την απόδοση του δεύτερου αγώνα και το ποσό του πονταρίσματος ανά στήλη. Εάν οι αποδόσεις δεν είναι πολύ υψηλές ενδέχεται να μην πάρουμε πίσω καν ολόκληρο το ποσό του πονταρίσματός μας, αλλά μόνο ένα μέρος αυτού. Αυτό δεν είναι κακό. Πάντα ο σκοπός μας είναι να πιάσουμε και τους τρεις αγώνες, περίπτωση κατά την οποία έχουμε το μεγαλύτερο κέρδος, γιατί πληρωνόμαστε και για την τριάδα και για τις τρεις δυάδες.

Όμως και η επιστροφή των χρημάτων στην περίπτωση των δύο επιτυχημένων προβλέψεων περιορίζει το στοιχηματικό μας ρίσκο χρηματικά και μας προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλουμε πιο μεγάλο κέρδος με κάποιο μελλοντικό σύστημα Trixie όπου θα πιάσουμε και τους τρεις αγώνες. Το έχουμε πει άλλωστε πολλές φορές. Το στοίχημα είναι μια δύσκολη και κυρίως μακροπρόθεση διαδικασία με πολλά στοιχήματα σε βάθος χρόνου. Τα περιστασιακά πονταρίσματα πλησιάζουν πολύ περισσότερο στα χαρακτηριστικά του τζόγου, γεγονός φυσικά που δεν επιθυμούμε.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 14, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.