Στοιχηματίστε στην επόμενη αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ του Μουντιάλ

novibet-logoΤη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε στην ομάδα που πιστεύουμε πως θα κληρωθεί ως αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης προκριματικών της FIFA για την πρόκριση στο επόμενο Μουντιάλ προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Novibet.

Να υπενθυμίσουμε πως η χώρα μας κατάφερε τελικά να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, μια θέση που της προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη διοργάνωση αυτή, αντιμετωπίζοντας σε δύο νοκ άουτ αγώνες (εντός και εκτός) μία άλλη δεύτερη ομάδα ομίλου. Να σημειώσουμε πως η εθνική μας ήταν μάλλον τελικά αρκετά τυχερή καθώς ο χειρότερος δεύτερος βαθμολογικά των ομίλων δεν είχε αυτό το δικαίωμα της ευκαιρίας πρόκρισης, ωστόσο τη γλυτώσαμε θα λέγαμε στο παρά τσακ.

Δεδομένου ότι η χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει αρκετά χαμηλή βαθμολογία στην κατάταξη της FIFA, τοποθετήθηκε στο γκρουπ των αδυνάτων όσον αφορά την κλήρωση των αγώνων μπαράζ και αυτό σημαίνει πως η Εθνική Ελλάδος θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των 4ων «δυνατών» ομάδων στην κλήρωση που θα γίνει. Οι πιθανές ομάδες λοιπόν, μία από τις οποίες θα κληρωθεί με την εθνική μας είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Κροατία και η Δανία.

Η Novibet λοιπόν προσφέρει το γεγονός της κλήρωσης στα ειδικά της στοιχήματα που αφορούν την Ελλάδα δίνοντας απόδοση 3,80 σε κάθε ενδεχόμενο από τα τέσσερα δυνατά. Φυσικά στην περίπτωση αυτή η δυναμικότητα των ομάδων δεν έχει καμία ουσιαστικά σημασία, καθώς η κλήρωση είναι ένα απόλυτα τυχαίο γεγονός με ίση πιθανότητα για τη κάθε ομάδα που μπορεί να κληρωθεί. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και οι αποδόσεις που προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος η στοιχηματική εταιρία Novibet είναι οι ίδιες ακριβώς. Έτσι λοιπόν δεν χρειάζονται στη συγκεκριμένη περίπτωση στοιχήματος πολύπλοκα στοιχηματικά συστήματα και στοιχηματικές θεωρίες για να αναλύσουμε τα δεδομένα της κλήρωσης αυτής. Εάν πιστεύετε στην τύχη σας και έχετε μια διαίσθηση για την αντίπαλο ομάδα της εθνικής μας στα μπαράζ, απλά φροντίστε να ποντάρετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε στο ειδικό αυτό στοίχημα το οποίο προσφέρει η Novibet.

Κυριολεκτικά σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην όποια επιλογή σας, γιατί η τύχη έχει εδώ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου συνεπώς προλάβετε να στοιχηματίσετε εγκαίρως γιατί ο χρόνος τελειώνει.

Σε ενδεχόμενη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το καλοκαίρι το Μουντιάλ θα αποκτήσει σίγουρα για εμάς τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 14, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.