Στοιχηματίζοντας στην αρχή της περιόδου του NBA

Πολύ συχνά έμπειροι παίκτες του στοιχήματος αναφέρουν πως το ποντάρισμα στους αγώνες μπάσκετ του NBA στην αρχή της περιόδου είναι πιο προσοδοφόρο, καθώς τα αποτελέσματα είναι αρκετά πιο προβλέψιμα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένη χρονικής περιόδου. Παράλληλα φαίνεται πως οι στοιχηματικές εταιρίες συνήθως αργούν να προσαρμόσουν τις αποδόσεις τους στα αντίστοιχα επίπεδα, πράγμα που φυσικά μας εξυπηρετεί πολύ.

 

Νέα πρόσωπα σε νέες ομάδες

Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με το στοίχημα στο NBA είναι να μάθετε ποιοι είναι οι νέοι προπονητές της ομάδας (εάν άλλαξαν βέβαια) και ποιοι νέοι παίκτες ήρθαν για να ενισχύσουν το κάθε ρόστερ. Είναι αδύνατο να κάνετε σωστές προβλέψεις στην αρχή της περιόδου αν απλά βασίζεστε στα δεδομένα της προηγούμενης περιόδου ή στο ένστικτο. Αυτό γιατί κάποιες ομάδες ξεκινούν άμεσα επιδιώκοντας νίκες και άλλες ακολουθούν μια τακτική ηττών ελπίζοντας σε καλύτερες πιθανότητας για υψηλά ντραφτ την επόμενη περίοδο. Επίσης, ορισμένες ομάδες αρχίζουν με πολλά λεπτά συμμετοχής σε νέα ταλέντα, ενώ άλλες αρχίζουν με τους βασικούς παίκτες κατά κύριο λόγο προσπαθώντας να «δέσουν» την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Φροντίστε να δείτε τα ρόστερ και των 30 ομάδων και το ιστορικό των προπονητών. Σκεφτείτε τι μπορεί να έχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω δεδομένα και τι όχι και ποντάρετε αντίστοιχα.

Τα περυσινά δεδομένα

Όσο αλλαγμένες και αν εμφανίζονται κάποιες ομάδες, το πιο «συμπαγές» χαρακτηριστικό που έχουμε για να εκτιμήσουμε τη μελλοντική τους απόδοση είναι τα στατιστικά της προηγούμενης περιόδου. Όπως φαίνεται πάντως εμπειρικά, είναι πιο πιθανό τα στατιστικά που έχουμε από την προηγούμενη περίοδο να είναι χειρότερα από την νέα εικόνα της ομάδας παρά καλύτερα. Είναι η φύση του επαγγελματικού αθλητισμού να είναι πολύ πιο δύσκολο να βελτιωθείς από το να γίνεις χειρότερος. Καλό είναι να λάβετε υπόψη σας όχι όλα τα στατιστικά της προηγούμενης σεζόν αλλά καλύτερα τα στατιστικά της τελικής φάσης. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα στοιχεία στην ιστοσελίδα του ESPN και σε πολλές ακόμη άλλες πηγές.

 

Χρησιμοποιώντας της μακροπρόθεσμες αποδόσεις ως οδηγό

Το να αναλύσετε 30 ομάδες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι αποδόσεις νίκης ανά όμιλο που προσφέρουν στα μακροπρόθεσμα στοιχήματά τους οι στοιχηματικές εταιρίες αποτελούν μια καλή ένδειξη ως προς την δυναμικότητά τους και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε εφόσον τα στοιχεία σας είναι ελλειπή και σε κάθε περίπτωση έστω συμβουλευτικά. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν κάνει τη δουλειά για εσάς και είναι κατά βάση πολύ έγκυρες. Δείτε τις αποδόσεις νίκης της καθεμιάς από τις 30 ομάδες στην ιστοσελίδα της αγαπημένης σας στοιχηματικής εταιρίας. Θα διαπιστώσετε ενδεχομένως πως οι στοιχηματικές εταιρίες είναι πιο αισιόδοξες για την πορεία κάποιων συγκεκριμένων ομάδων από εσάς και λιγότερο αισιόδοξες για άλλες. Δεν έχουν φυσικά πάντα δίκιο αλλά σας επιτρέπουν να αξιολογήσετε τις δικές σας εκτιμήσεις και να βρείτε που συμφωνείτε και που όχι. Χρησιμοποιήστε τις δικές τους εκτιμήσεις έξυπνα για να κάνετε τις δικές σας προβλέψεις. Δείτε πιο προσεχτικά τις μεγάλες διαφορές, εάν υπάρχουν και ίσως βρείτε εξαιρετικές στοιχηματικές ευκαιρίες.

 

Ξεχωρίστε αγώνες

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες εκείνες που είναι φρέσκιες και στις κουρασμένες ομάδες. Σας ενδιαφέρει να εντοπίσετε τις πρώτες και να αποφύγετε φυσικά τις δεύτερες. Το πρόγραμμα αγώνων στην αρχή της περιόδου ποικίλει όσον αφορά τις προκλήσεις της κάθε ομάδας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το πρόγραμμα της κάθε ομάδας στην αρχή της περιόδου. Προσπαθήστε να αποφύγετε πονταρίσματα σε ομάδες με συνεχόμενους αγώνες και ομάδες που χρειάζεται να μετακινηθούν μεγάλες αποστάσεις, εκτός βέβαια και αν η δυναμικότητά τους είναι μεγάλη. Ξεχωρίστε τους αγώνες όπου σχετικά αδύναμες ομάδες αντιμετωπίζουν στην έδρα τους ισχυρές αλλά κουρασμένες ομάδες.

Εντοπίστε τον ρυθμό

Κατά την άποψή μας το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας είναι να εντοπίσετε τον ρυθμό. Σημαντικές στατιστικές διαφορές εντοπίζονται ανάμεσα σε αργές ομάδες κόντρα σε γρήγορες ομάδες, σε αργές ομάδες μεταξύ τους και σε γρήγορες ομάδες μεταξύ τους. Οι αλλαγές προπονητών δυσκολεύουν τα πράγματα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να διαπιστώσετε τον αγωνιστικό ρυθμό της κάθε ομάδας το συντομότερο δυνατό, μόλις ξεκινά η περίοδος. Δείτε τα στατιστικά που αφορούν την κατοχή της μπάλας, δείτε τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι προπονητές και οι παίχτες και τις προσεγγίσεις που προτιμούν. Η γενικότερη εικόνα και αίσθηση που έχετε για το πρωτάθλημα του NBA θα γίνει πολύ καλύτερη και θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα παιχνίδια στοιχηματικά που ενδεχομένως να μην εντοπίζατε μέχρι τότε.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 3, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.