Στοίχημα σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες στο ποδόσφαιρο

Ο στόχος μας κάθε φορά στο στοίχημα είναι να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας, που δεν είναι άλλοι από τις στοιχηματικές εταιρίες. Εάν καταφέρουμε παράλληλα και να διασκεδάσουμε, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Η στοιχηματική αγορά των καρτών στο ποδόσφαιρο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια αγορά με σημαντικά μικρότερη κίνηση και τζίρο από άλλες και όποτε συμβαίνει αυτό, συνήθως οι ευκαιρίες για κέρδος είναι περισσότερες.

Υπάρχουν ουσιαστικά πέντε βασικοί παράγοντες, τους οποίους θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας πριν πραγματοποιήσουμε τα πονταρίσματά μας στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά. Αυτοί είναι:

– Ο διαιτητής

– Ο «βουτηχτής»

– Το τοπικό ντέρμπι

– Ο «καρτάκιας»

– Το δυνατό αμυντικό χαφ

 

Ο Διαιτητής

Συχνά αναφερόμαστε στα λάθη των διαιτητών και στο πως υπάρχει ανάγκη στο ποδόσφαιρο ο ανθρώπινος παράγοντας όσον αφορά τη διαιτησία να αρχίσει τελικά να παίζει όσο το δυνατόν λιγότερο αποτέλεσμα στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Ακόμη και οι κορυφαίοι διαιτητές στον πλανήτη κάνουν λάθη και δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή από την πλευρά μας να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή η τεχνολογία θα περιορίσει σημαντικά τα σφάλματα που έχουν επίδραση στα αποτελέσματα. Προς το παρόν ωστόσο αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε στοιχεία αναφορικά με την αυστηρότητα του κάθε διαιτητή, ώστε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πληροφορία στο συγκεκριμένο στοίχημα στο οποίο αναφερόμαστε. Με μια εύκολη αναζήτηση μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλές ιστοσελίδες με πληροφορίες και στατιστικά που αφορούν διαιτητές απ’ όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Εκεί μπορούμε να δούμε πόσο αυστηροί είναι γενικά και πόσο συχνά βγάζουν κάρτες σε κάθε αγώνα.

 

Ο «βουτηχτής»

Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν μετρ στα πεσίματα και ιδιαίτερα σε αυτά που οδηγούν σε κάποιο πέναλτι… Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κάποιων Ελλήνων παικτών, συμβαίνει παντού σε όλο τον κόσμο. Όσο περισσότεροι είναι οι «βουτηχτές» που θα εντοπίσουμε σε κάποιον αγώνα, τόσο μεγαλώνει και ο αριθμός των καρτών των διαιτητών. Δείτε πως λειτουργεί απλά και αποτελεσματικά: εάν η προσπάθεια του «βουτηχτή» είναι επιτυχημένη, ο αντίπαλος παίκτης που μαρκάρει θα πάρει κάρτα και αν από την άλλη πλευρά η προσπάθεια δεν πετύχει, ο «βουτηχτής» είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με κάρτα για το θέατρο. Αυτό συνεπάγεται για εμάς διπλές πιθανότητες για κάποια κάρτα.

 

Το τοπικό ντέρμπι

Πολύ συχνά τα ντέρμπι με μακροχρόνιες έχθρες και ανταγωνισμούς ανάμεσα σε ομάδες μετατρέπονται σε παιχνίδια γεμάτα πάθος και δύναμη και ενίοτε σε πυγμαχικά ρινγκ. Αναπόφευκτα οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες είναι πολλές σε αυτά τα ματς, αν και αντίστοιχα και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών πέφτουν και αυτές. Βέβαια συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και οι μικρές αποδόσεις είναι προσοδοφόρες γιατί είναι σχεδόν σίγουρες. Μπορείτε να φανταστείτε ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ή για παράδειγμα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς ή σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς πολλές κίτρινες κάρτες και μερικές κόκκινες. Εδώ κοιτάμε τα πράγματα συνδυαστικά με το ποιος είναι ο διαιτητής του αγώνα. Κάποιοι αποφεύγουν τις εντάσεις με το να αποφεύγουν τις κάρτες και άλλοι πάλι δεν δείχνουν καθόλου ανοχή στο σκληρό παιχνίδι.

 

Ο «καρτάκιας»

Αντίστοιχα με την περίπτωση του παίχτη «βουτηχτή», όλοι οι κορυφαίοι επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι έχουν συνήθως και τον «καρτάκια» τους. Πρόκειται για εκείνον τον παίκτη που πάντα τραβά φανέλες, χτυπά αντιπάλους, καυγαδίζει με τους διαιτητές και γενικά κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να πάρει κάρτα, χωρίς βέβαια να είναι αυτός ο στόχος του, παρά τις ατυχείς δηλώσεις των προπονητών που αναφέρουν πολλές φορές πως έχει πλέον αλλάξει και ωριμάσει… Εντοπίστε τους «καρτάκιες» εξαρχής και όταν δείτε πως στο ματς υπάρχουν 3 ή 4 από αυτούς, μην διστάσετε να ποντάρετε.

 

Το δυνατό αμυντικό χαφ

Υπάρχει στις περισσότερες ομάδες και συνήθως κάνει την «βρώμικη» δουλειά. Σε πολλά ματς κάθε σεζόν προσπαθεί να σταματήσει τους αντιπάλους όταν βγαίνουν μόνοι τους μπροστά προς την εστία για γκολ. Τράβηγμα φανέλας ή χτύπημα από πίσω και με μια κόκκινο γλυτώνουμε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ… Δείτε από την αρχή πόσοι παίχτες αυτής της κατηγορίας υπάρχουν στον αγώνα και δράστε αντίστοιχα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 2, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.