Πρόγραμμα επιβράβευσης παικτών ετοιμάζει η Mybet

MybetΌλο και πιο δυναμική σε επενδύσεις και σε χαρακτηριστικά παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα η στοιχηματική εταιρία Mybet, η οποία λειτουργεί με νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Έτσι μετά τις μεγάλες επενδύσεις στον χώρο του στοιχήματος στη Γκάνα, η Mybet προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση, που αυτή τη φορά ενδιαφέρει και αφορά όλους τους παίκτες της εταιρίας ανά τον κόσμο και φυσικά και την Ελλάδα.

Στόχος λοιπόν της εταιρίας, όπως αναφέρει άλλωστε η ίδια, είναι να δημιουργήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα ένα βελτιωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής παικτών στα πρότυπα άλλων επιτυχημένων στοιχηματικές εταιριών, όπως για παράδειγμα η Sportingbet.

 

Μια δημιουργική συνεργασία

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, η Mybet προχώρησε στη σύναψη μίας συνεργασίας με την εταιρία United Mobility Technology (UMT), η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Έτσι οι δύο εταιρίες αναμένεται να δημιουργήσουν μία νέα πλατφόρμα πληρωμών με σκοπό να απλοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι σχετικές διαδικασίες κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων από και προς τον στοιχηματικό λογαριασμό του κάθε παίκτη της Mybet. Οι δύο εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει στην υπογραφή της σχετικής συμφωνίας και όλα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλιστα θα συνδεθεί άμεσα με το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών της στοιχηματικής εταιρίας, το οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί παράλληλα. Εκτός των άλλων επιβραβεύσεων που θα προσφέρονται στους παίκτες της Mybet, προβλέπονται σημαντικές ανταμοιβές για όλες τις καταθέσεις χρημάτων μέσω της νέας αυτής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αλλά πιθανότατα και για όλα τα στοιχήματα που πραγματοποιεί ο παίκτης. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως ήδη η στοιχηματική εταιρία Mybet έχει ανακοινώσει πως το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των παικτών της θα είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018.

 

Θετικά νέα για τους παίκτες του στοιχήματος

Στη σχετική ανακοίνωση της Mybet στην οποία γίνεται λόγος για τη νέα συμφωνία με την UMT,  η στοιχηματική εταιρία αναφέρει πως ο βασικός στόχος της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι η δημιουργία ενός οικονομικού πλεονεκτήματος και για τις δύο πλευρές. Η Mybet τονίζει παράλληλα πως οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσης παικτών που θα δημιουργηθούν, αναμένται να στηρίξουν την ανάπτυξη της βάσης πελατών και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από την όλη υπόθεση ωφελημένοι θα βγουν πιθανότατα οι παίκτες του στοιχήματος καθώς αφενός οι καταθέσεις και οι αναλήψεις χρημάτων τους θα γίνονται πιο γρήγορα και εύκολα πλέον, αφετέρου θα έχουν περισσότερες ανταμοιβές για πράγματα και ενέργειες που απλά έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν, κερδίζοντας χρηματικά ποσά και άλλα πολλά δώρα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 25, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.