Προγνωστικά Όσιγιεκ – Λουκέρνη: 13/7/2017 (Europa League – Στοίχημα)

Europa LeagueΣτο παιχνίδι των προκριματικών του Europa League ανάμεσα σε Όσιγιεκ και σε Λουκέρνη, οι αποδόσεις μας φαίνεται πως δεν είναι και πολύ σωστές. Ναι μεν η κροατική Όσιγιεκ αντιμετωπίζει μια ομάδα από τη Σουηδία, που είναι πιο ισχυρές από τις κροατικές, ωστόσο η τόσο υψηλή απόδοση του άσου, στην έδρα της Όσιγιεκ δεν έχει εξήγηση πραγματικά.  Πιστεύουμε βέβαια πως η απόδοση θα πέσει σημαντικά μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Όσιγιεκ είναι πολύ ανταγωνιστική και αποτελεσματική στην έδρα της και υπάρχει δίψα για επιτυχίες στην Κροατία, συνεπώς το γήπεδο Gradski Vrt θα είναι γεμάτο από φιλάθλους της Όσιγιεκ στο παιχνίδι αυτό. Είναι δύσκολο πραγματικά υπό αυτές τις συνθήκες να δούμε την Όσιγιεκ να χάνει στο παιχνίδι αυτό. Η κροατική ομάδα έχει δύσκολο έργο αλλά θα διεκδικήσει πολύ σοβαρά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και η νίκη στον πρώτο αυτόν αγώνα δεν είναι καθόλου απίθανη.

Η πρότασή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 2,25 στην Sportingbet.

 

Αποδόσεις

Όσιγιεκ: 2,30

Ισοπαλία: 3,55

Λουκέρνη: 2,95

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Όσιγιεκ επί της Λουκέρνης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα πλαίσια των προκριματικών του Europa League.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 11, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.