Προγνωστικά Χιλή – Γερμανία: 2/7/2017 (Κύπελλο Συνομοσπονδιών – Στοίχημα)

Φτάσαμε αισίως στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας, όπου η Χιλή καλείται να αντιμετωπίσει την Γερμανία σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα, αγωνιστικά και στοιχηματικά.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν για άλλη μια φορά ως φαβορί την Γερμανία, αφού εκτός των άλλων μιλάμε για την Πρωταθλήτρια Κόσμου, για την επικράτηση στον αγώνα και την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά εμείς θα πάμε για άλλη μια φορά κόντρα σε αυτό το ρεύμα.

Πιστεύουμε πως η Χιλή είναι πολύ πιο σκληρή και δυνατή ομάδα και έχει επιδείξει πολλές φορές πως εύκολα ή δύσκολα καταφέρνει αυτό που θέλει και παίρνει τις κούπες στους τελικούς.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών με το αποτέλεσμα να είναι τελικά ισόπαλο 1 – 1. Πιστεύουμε ότι και στον τελικό θα δούμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Επειδή στους τελικούς πάνω απ’ όλα μετρά η αποφασιστικότητα και η δύναμη.

Η πρότασή μας συνεπώς στοιχηματικά είναι η νίκη της Χιλής με Draw No Bet, με το οποίο καλύπτουμε και την περίπτωση της ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια που οδηγεί ενδεχομένως στην παράταση. Βρήκαμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 2,06 στη Novibet.

 

Αποδόσεις

Χιλή: 2,90

Ισοπαλία: 3,15

Γερμανία: 2,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Χιλής με Draw No Bet στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης της Χιλής κόντρα στη Γερμανία στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 30, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.