Προγνωστικά Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι: 13/9/2017 (Champions League – Στοίχημα)

Η ρωσική Σαχτάρ Ντόνετσκ αντιμετωπίζει την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League την ιταλική Νάπολι. Πρόκειται για δύο ομάδες με έντονα επιθετικό χαρακτήρα αγωνιστικά και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με ελεύθερους χώρους και από τις δύο πλευρές που μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρον ως θέαμα.

Η Νάπολι πέρα από πιο ποιοτική ομάδα είναι αυτή την περίοδο σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα να παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη και να σκοράρει συνεχώς. Δεν είμαστε σίγουροι εάν η ιταλική ομάδα θα μπορέσει να επικρατήσει και σε αυτόν τον αγώνα καθώς και η ρωσική ομάδα διαθέτει υψηλή ποιότητα και είναι πολύ επικίνδυνη στην έδρα της.

Με το επιθετικό στυλ παιχνιδιού βλέπουμε πως και οι δύο ομάδες πιθανότατα θα σκοράρουν και θα παίζουν επιθετικά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπουμε συνεπώς το σκορ να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει πως το Over 2,5 σε απόδοση 1,80 στην οποία το βρήκαμε στην Mybet είναι μια καλή περίπτωση για στοίχημα. Εμείς τουλάχιστον θα το δοκιμάσουμε.

 

Αποδόσεις

Σαχτάρ Ντόνετσκ: 3,40

Ισοπαλία: 3,50

Νάπολι: 2,15

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Σεπτέμβριος 11, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.