Προγνωστικά Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 12/9/2017 (Champions League – Στοίχημα)

Tο Champions League ξεκινά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής και πιο συγκεκριμένα της πρώτης ημέρας των αγώνων είναι αυτό ανάμεσα σε Ρόμα και σε Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο έχει μια άμυνα γρανίτη που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαπεράσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αν βλέπουμε μια ομάδα που μπορεί να πάρει κάτι θετικό στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή είναι η Ατλέτικο, όχι η Ρόμα. Δεν θα πούμε πως η Ρόμα είναι κακή ομάδα, ιδιαίτερα δε στην έδρα της, όμως η Ατλέτικο με τον τρόπο που παίζει μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την άμυνά της και να χτυπήσει επιθετικά με την ποιότητα που διαθέτει μπροστά. Κάποιο σφάλμα της Ρόμα μπορεί να επιτρέcει στην ισπανική ομάδα να σκοράρει και να πάρει μια πολύτιμη νίκη την πρώτη αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης.

Πιστεύουμε συνεπώς πως το διπλό με Draw No Bet υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική επιλογή στην απόδοση 1,95 στην οποία την ανακαλύψαμε στην Stoiximan. Δεν βλέπουμε πολύ πιθανό τον άσσο, αλλά αντίθετα πολύ πιθανό το διπλό στον αγώνα αυτόν.

 

Αποδόσεις

Ρόμα: 2,85

Ισοπαλία: 3,10

Ατλέτικο Μαδρίτης: 2,65

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της φιλοξενούμενης Ατλέτικο Μαδρίτης με Draw No Bet στον αγώνα κόντρα στη Ρόμα στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Σεπτέμβριος 11, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.