Προγνωστικά Νόριτς – Μπρέντφορντ: 22/12/2017 (Championship – Στοίχημα)

Στην Championship της Αγγλίας η Νόριτς υποδέχεται την Μπρέντφορντ, σε έναν αγώνα στον οποίο πιστεύουμε πως η φιλοξενούμενη ομάδα μπορεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Σίγουρα η Μπρέντφορντ διαθέτει την ποιότητα να πάρει κάποιον βαθμό εδώ. Θα είναι αρκετά δύσκολο για αυτήν, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα είναι εξαιρετικά καλή και αποδοτική επιθετικά και πάντα αγωνίζεται με κίνητρο για τη νίκη, δεν την έχουμε δει ποτέ να είναι αδιάφορη.

Και η Νόριτς βέβαια είναι μια επιθετική ομάδα, η οποία πετυχαίνει αρκετά γκολ και μπορεί να πάρει φυσικά την νίκη στην έδρα της. Ωστόσο η δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν αποτυπώνεται σωστά στις στοιχηματικές αποδόσεις των εταιριών του διαδικτύου. Περιμένουμε ένα πολύ αμφίρροπο ματς και από τις δύο πλευρές και φουλ επίθεση. Περιμένουμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες αλλά θα ποντάρουμε τελικά στο Χ2 Διπλή Ευκαιρία υπέρ της Μπρέντφορντ γιατί απλά πιστεύουμε ότι αξίζει σε απόδοση 1,60 στην οποία προσφέρει το σημείο η Sportingbet.

 

Αποδόσεις

Νόριτς: 2,30

Ισοπαλία: 3,50

Μπρέντφορντ: 2,90

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Χ2 Διπλή Ευκαιρία της φιλοξενούμενης Μπρέντφορντ στα πλαίσια της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της αγγλικής Championship κόντρα στη γηπεδούχο Νόριτς.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 20, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.