Προγνωστικά Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ: 18/11/2017 (Premier League – Στοίχημα)

H αγγλική Premier League επιστρέφει αυτή την εβδομάδα και ένα από εκείνα τα παιχνίδια που ξεχωρίζουμε στοιχηματικά είναι της Μπόρνμουθ η οποία αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ. Αυτά που έχει επιτύχει η ομάδα της Χάντερσφιλντ μέχρι στιγμής φέτος είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Η ομάδα φαίνεται βέβαια να είναι και αρκετά τυχερή, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα.

Η εντύπωση που έχει δώσει από τη δική της πλευρά η Μπόρνμουθ είναι πως η ομάδα δεν έχει ακόμη δείξει αγωνιστικά αυτά τα οποία μπορεί να κάνει. Η θέση της βαθμολογικά δεν ανταποκρίνεται στην δυναμικότητα της Μπόρνμουθ που θεωρούμε πως θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται πιο ψηλά.

Συνεπώς θεωρούμε πως είναι μια καλή ευκαιρία για την Μπόρνμουθ να δείξει τα «δόντια» της στη Χάντερσφιλντ παίρνοντας τη νίκη στον μεταξύ τους αγώνα. Δεν μιλάμε για εύκολη νίκη, αλλά πιστεύουμε πως θα έρθει τελικά.

Βρήκαμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 2,00 στην Interwetten και μας αρέσει, γι’ αυτό θα στοιχηματίσουμε στη νίκη της γηπεδούχου Μπόρνμουθ.

 

Αποδόσεις

Μπόρνμουθ: 2,00

Ισοπαλία: 3,40

Χάντερσφιλντ: 3,80

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της γηπεδούχου Μπόρνμουθ κόντρα στη Χάντερσφιλντ στον αγώνα της αγγλικής Premier League

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 16, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.