Προγνωστικά Μαρσέιγ – Οστάνδη: 27/7/2017 (Europa League – Στοίχημα)

Europa LeagueΣτα προκριματικά του Europa League η γαλλική Μαρσέιγ παίζει κόντρα στην Οστάνδη από το Βέλγιο σε ένα παιχνίδι που φυσικά υπάρχει ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση, την ομάδας από τη Μασσαλία.

Φυσικά ο αγώνας δεν χωρά μεγάλες αναλύσεις, αναμένουμε να δούμε μια μνίκη της Μαρσέιγ, σκοράρωντας από νωρίς και «καθαρίζοντας» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα της διπλής αυτής αναμέτρησης, χωρίς να προσφέρει ελπίδες στην Οστάνδη στον επαναληπτικό αγώνα του Βελγίου.

Δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη γιατί παρακολουθήσαμε την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας το φετινό καλοκαίρι και φαίνεται να έχει μπει σε ρυθμό από νωρίς. Δεν θα λέγαμε το ίδιο για την ομάδα του Βελγίου που στα φιλικά του καλοκαιριού, εάν μπορούν βέβαια να μας προσφέρουν κάποιο ουσιαστικό συμπε΄ρασμα, είχαν 3 ισοπαλίες και μια ήττα σε 4 παιχνίδια.

Συνεπώς η Μαρσέιγ εκτός από πολύ ποιο ποιοτική ομάδα φαίνεται να είναι και πιο έτοιμη και ο συνδυασμός είναι «φονικός» τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πιστεύουμε ότι η Μαρσέιγ θα «καθαρίσει» εύκολα και από νωρίς συνεπώς προτείνουμε ποντάρισμα σε Ημίχρονο 1 / Τελικό 1 υπέρ της γαλλικής ομάδας που βρήκαμε σε απόδοση 1,79 στην Novibet.

 

Αποδόσεις

Μαρσέιγ: 1,36

Ισοπαλία: 4,80

Οστάνδη: 7,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Ημίχρονο 1 / Τελικό 1 στον αγώνα των προκριματικών του Europa League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και σε Οστάνδη.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 26, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.