Προγνωστικά Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ: 19/11/2017 (Premier League – Στοίχημα)

Στην αγγλική Premier League η Γουότφορντ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ. Η φιλοξενούμενη ομάδα σε αυτόν τον αγώνα δεν παίζει και πολύ καλά φέτος, αποτέλεσμα που οδήγησε στην αλλαγή προπονητή, με τον Ντέιβις Μόγιες να έχει πλέον αναλάβει τα ινία και να δίνει την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά φέτος.

Πιστεύουμε πως ο Μόγιες μπορεί να αποτελέσει αρκετά σημαντικό κίνητρο προκειμένου να κινητοποιήσει την ομάδα και αυτή να αρχίσει να παίρνει νίκες και βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Για τη Γουότφορντ δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρόκειται για μια σταθερή γενικά ομάδα, που δεν έχει να επιδείξει κάτι το σπουδαίο. Συγκρητικά, όσον αφορά την ποιότητα του ρόστερ, μπορούμε να πούμε πως η Γουέστ Χαμ είναι καλύτερη.

Περιμένουμε στο παιχνίδι αυτό η φιλοξενούμενη ομάδα να δείξει ένα νέο, καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο για τη Γουότφορντ να πάρει τη νίκη υπό αυτές τις συνθήκες. Επειδή βλέπουμε τα πράγματα λοιπόν να κινούνται γενικά υπέρ της Γουέστ Χαμ, η πρότασή μας στοιχηματικά είναι το Χ2 Διπλή Ευκαιρία, μια στοιχηματική αγορά την οποία βρήκαμε σε απόδοση 1,80 στην Stoiximan.

 

 

Αποδόσεις

Γουότφορντ: 2,05

Ισοπαλία: 3,45

Γουέστ Χαμ: 3,65

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Χ2 Διπλή Ευκαιρία της Γουέστ Χαμ επί της γηπεδούχου Γουότφορντ στον αγώνα της αγγλικής Premier League

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 17, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.