Προγνωστικά Ακτή Ελαφαντοστού – Μαρόκο: 11/11/2017 (Παγκόσμιο Κύπελλο – Στοίχημα)

Οι δύο πρωτοπόροι του Ομίλου C στην ζώνη των αφρικανικών προκριματικών αγώνων του Μουντιάλ της Ρωσίας, Ακτή Ελαφαντοστού και Μαρόκο αγωνίζονται μεταξύ τους στον τελευταίο αγώνα που ια κρίνει ποιος θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία παράλληλα οδηγεί και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μαρόκο βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ακτή Ελεφαντοστού και έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα, καθώς προκρίνεται και με ισοπαλία.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είχε το τελευταίο διάστημα αρκετά άσχημα αποτελέσματα, κάτι περίεργο για τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα, η οποία συνήθως «καθαρίζει» τις προκρίσεις λόγω της μεγάλης δυναμικότητάς της.

Το θέμα είναι πως τώρα αγωνίζεται σε ένα παιχνίδι στην έδρα της το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να πάρει. Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι γενικά πιο ισχυρή στην έδρα της, ακόμη και σε αυτή την σχετικά άσχημη περίοδο που διανύει αγωνιστικά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ποιοτικής της ανωτερότητα όσον αφορά ατομικά τους ποδοσφαιριστές της σε σχέση με εκείνους του Μαρόκου, αλλά και την ισχυρή της έδρα.

Δεν πιστεύουμε πως το Μαρόκο θα μπορέσει να ανταποκριθεί θετικά σε όλη αυτή την πίεση από μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα. Ακόμη και αν το παιχνίδι κριθεί στις λεπτομέρειες, πιστεύουμε πως τον πρώτο λόγο έχει η γηπεδούχος ομάδα. Η πρότασή μας συνεπώς είναι η νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού, σημείο που βρήκαμε σε απόδοση 2,02 στην Stoiximan.

 

Αποδόσεις

Ακτή Ελεφαντοστού: 2,02

Ισοπαλία: 2,95

Μαρόκο: 4,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στο Μαρόκο, στα πλαίσια του αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 8, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.