Προγνωστικά ΑΕΛ Λεμεσού – Αούστρια Βιέννης: 3/8/2017 (Europa League – Στοίχημα)

Europa LeagueΠολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League έχει η ΑΕΛ Λεμεσού, μετά το 0 – 0 που κατάφερε να εξασφαλίσει στον πρώτο αγώνα της Βιέννης κόντρα στην τοπική ομάδα της Αούστρια. Τομ πρώτο αυτό παιχνίδι ήταν σίγουρα βαρετό από πλευράς θεάματος και η Αούστρια ήταν καλύτερη αγωνιστικά, με καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει κάποιο γκολ.

Ωστόσο η άμυνα της ΑΕΛ είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται. Η κυπριακή ομάδα μάλιστα έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε 4 από τα 5 τελευταία της ματς και σίγουρα είναι πρόκληση για τις αντίπαλες ομάδες το να σκοράρουν.

Πιστεύουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα της Κύπρου θα δούμε για άλλη μια φορά ένα βαρετό παιχνίδι χωρίς σημαντικές ευκαιρίες, όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν και πάλι οι άμυνες. Και οι δύο ομάδες αναμένουμε να ρίξουν το βάρος στην αμυντική τους γραμμή και δεν πιστεύουμε πως θα δούμε κάποιο γκολ νωρίς στον αγώνα.

Για τον λόγο αυτόν η πρότασή μας στοιχηματικά είναι το ποντάρισμα σε ακριβές σκορ 0 – 0 στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 2,70 στην Sportingbet.

 

 

Αποδόσεις

ΑΕΛ Λεμεσού: 2,40

Ισοπαλία: 3,25

Αούστρια Βιέννης: 2,75

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: 0 – 0 αποτέλεσμα ημιχρόνου στον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του Europa League ανάμεσα σε ΑΕΛ Λεμεσού και σε Αούστρια Βιέννης.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Αύγουστος 2, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.