Προγνωστικά Άρσεναλ – Λίβερπουλ: 22/12/2017 (Premier League – Στοίχημα)

Άρσεναλ και Λίβερπουλ αγωνίζονται μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική της Premier League σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι τις τελευταίες δεκαετίες στο νησί. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά, με τη Λίβερπουλ να φιγουράρει στην 4η θέση της Premier League με 34 βαθμούς και την Άρσεναλ να ακολουθεί κατά πόδας στην 5η θέση με έναν βαθμό λιγότερο. Η απόσταση από την κορυφή έχει φτάσει βέβαια τους 18 και τους 19 βαθμούς αντίστοιχα, ωστόσο το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα που προσφέρει έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου φαίνεται καλό deal και για τις δύο ομάδες.

Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά παραγωγικές επιθετικά και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει γενικά μεγάλα σκορ. Παρότι οι επιθέσεις τους είναι λοιπόν πολύ αποδοτικές, οι αμυντική τους λειτουργία εμφανίζει αρκετά προβλήματα. Γενικά η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που συνήθως φτάνει πιο συχνά στα under, όμως στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οι δύο αυτές ομάδες δίνουν «ρέστα», με πάρα πολλά γκολ και Over. Τουλάχιστον στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους αυτό συμβαίνει.

Περιμένουμε την Άρσεναλ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και έδειξε πρόσφατα κόντρα στη ΒΑΤΕ πως σε μια καλή μέρα μπορεί να φτάσει σε μεγάλα αποτελέσματα. Η Λίβερπουλ είναι πάνω-κάτω γνωστή, καλή επιθετικά και κακή αμυντικά.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις λοιπόν για ένα Over 3,5 γκολ, ένα σημείο το οποίο βρήκαμε σε απόδοση 2,30 στη Novibet.

 

Αποδόσεις

Άρσεναλ: 2,40

Ισοπαλία: 3,60

Λίβερπουλ: 2,75

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 3,5 γκολ στον αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και σε Λίβερπουλ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 20, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.