Ποντάρισμα σε Over και Under: Δημιουργώντας ένα στοιχηματικό μοντέλο

Στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα απλό στοιχηματικό μοντέλο το οποίο έχουμε δοκιμάσει αρκετά. Σκοπός μας δεν είναι να σας δώσουμε μια «σίγουρη» λύση για κέρδη, αλλά περισσότερο να σας δώσουμε ένα παράδειγμα για το πως ακριβώς δημιουργούμε ένα στοιχηματικό μοντέλο και πως μπορούμε στη συνέχεια να το εξελίξουμε και να το βελτιώσουμε.

Εάν σας αρέσει φροντίστε απλά να κάνετε αυτό. Δοκιμάστε το σε όσους περισσότερους αγώνες μπορείτε χωρίς να ποντάρετε χρήματα, ώστε να δείτε πως λειτουργεί και τι αποτελέσματα προσφέρει. Εάν το θεωρείτε πετυχημένο ή έστω ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, τότε προσπαθήστε να βρείτε σε ποια σημεία θα μπορούσατε να το τροποποιήσετε προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματικό. Πιστέψτε μας πρόκειται για μια εξαιρετική άσκηση που θα σας κάνει να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης και τη λειτουργία ενός στοιχηματικού μοντέλου. Πάμε λοιπόν στις λεπτομέρειες:

 

Το στοιχηματικό μοντέλο για Over και Under στο ποδόσφαιρο

Όπως αναφέραμε στον τίτλο, μιλάμε για ένα μοντέλο πονταρίσματος σε Over 2,5 και σε Under 2,5 γκολ. Ορίστε πως λειτουργεί λοιπόν.

Λαμβάνουμε υπόψη μας τους τελευταίους 4 αγώνες της κάθε ομάδας (γηπεδούχου και φιλοξενούμενης), έτσι ώστε ουσιαστικά έχουμε και εξετάζουμε ένα δείγμα 8 ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στην περίπτωση που κάποιος αγώνας έχει τελειώσει με Over 2,5 γκολ του δίνουμε μια τιμή +0,5 πόντων.

Εάν και οι δύο ομάδες σκόραραν στον αγώνα, του δίνουμε επιπλέον 0,75 πόντους, ακόμη και στην περίπτωση που το παιχνίδι έληξε τελικά με Under 2,5 γκολ.

Στην περίπτωση που το παιχνίδι έληξε με under 2,5 γκολ τότε του δίνουμε -0,5 πόντους.

Τέλος ένα μία από τις ομάδες δεν σκόραρε στον αγώνα τότε δίνουμε -0,75 πόντους, ακόμη και στην περίπτωση που το παιχνίδι έληξε με Over 2,5 γκολ.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλους τους βαθμούς αυτούς και το αποτέλεσμα είναι ένας θετικός ή αρνητικός αριθμός. Ορίστε ένα παράδειγμα για να δείτε λίγο πιο πρακτικά πως πραγματοποιούμε τους συγκεκριμένους υπολογισμούς:

Ας υποθέσουμε πως έχουμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 4-2, 2-1, 2-2, 0-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-0

Για τα συγκεκριμένα λοιπόν αποτελέσματα που σημειώσαμε αμέσως παραπάνω έχουμε:

0,5 + 0,75 + 0,5 + 0,75 + 0,5 + 0,75 – 0,5 – 0,75 – 0,5 – 0,75 + 0,5 + 0,75 + 0,5 + 0,75 + 0,5 – 0,75 = +3,5 βαθμοί.

Αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σημαίνει πως ποντάρουμε 3,5/10 μονάδες στο Over 2,5 γκολ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του μοντέλου που παρουσιάζουμε, τα μέγιστα αποτελέσματα είναι -10 και +10. Έτσι ουσιαστικά ποντάρουμε στο Under εάν ο αριθμός είναι αρνητικός (από 0,5/10 μονάδες έως 10/10) και στο Over όταν ο αριθμός είναι θετικός (από 0,5/10 μονάδες έως 10/10 μονάδες).

Μπορείτε αν θέλετε φυσικά για παράδειγμα να μην ποντάρετε σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε εκείνες τις περιπτώσεις που φαίνεται να είναι πιο πιθανό να επιβεβαιωθούν, πχ. στους +/-5 βαθμούς. Έτσι για παράδειγμα μπορούμε να ποντάρουμε 6/10 μονάδες σε αποτέλεσμα +6, στο Over 2,5 γκολ φυσικά.

 

Συμπεράσματα

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Σημειώστε πως το παρόν σύστημα σας λέει τόσο πόσο πιθανό είναι ένα αποτέλεσμα όσο και πόσα χρήματα να ποντάρετε με βάση αυτή την πληροφορία.

Μην αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως ποντάροντας τα χρήματα σας πριν το δοκιμάσετε στα χαρτιά και πάντα φροντίστε να παίζετε στην υψηλότερη στοιχηματική απόδοση την οποία μπορείτε να βρείτε να προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 29, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.