Πολιτικό Στοίχημα: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κεντροαριστεράς;

Πολιτική κινητικότητα έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και ειδικότερα στον χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού και αρκετών άλλων κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών προχωρούν σε λίγες εβδομάδες στην διενέργεια εκλογών, οι οποίες θα έχουν ως τελικό τους αποτέλεσμα να προκύψει ο νέος πρόεδρος ενός νέου πολιτικού σχηματισμού της Κεντροαριστεράς.

 

Τα φαβορί των εκλογών

Ήδη οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν φτάσει σε αριθμό τους δέκα, ενώ όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά αποτελεί ισχυρό φαβορί για τη νίκη, με σημαντικό προβάδισμα από τους αντιπάλους της. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση που προσφέρει αυτή τη στιγμή στους παίκτες του στοιχήματος η στοιχηματική εταιρία Stoiximan στη Φώφη Γεννηματά είναι 1,65, ενώ δεύτερο φαβορί όσον αφορά τις αποδόσεις αποτελεί ένας άλλος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο κος Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση στα επίπεδα του 3,30. Στην τρίτη θέση όσον αφορά τις αποδόσεις θα βρούμε τον Γιώργο Καμίνη με απόδοση 5,00 και στην τέταρτη θέση θα βρούμε τον Σταύρο Θεοδωράκη με απόδοση 15,00. Με απόδοση 40,00 προσφέρεται στην εταιρία Stoiximan η νίκη του Δημήτρη Τζιώτη στις εκλογές αυτές.

 

Τα αουτσάιντερ των εκλογών

Από την έκτη θέση και έως την δέκατη η απόδοση είναι η ίδια και σε τριψήφια επίπεδα, δηλαδή 100,00. Μιλάμε δηλαδή για αρκετά μεγάλα αουτσάιντερ, κατά την άποψη της στοιχηματικής εταιρίας, αλλά και των δημοσκοπήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί. Στην απόδοση αυτή θα βρούμε ως στοιχηματικές επιλογές τη νίκη των Δημήτρη Τζιώτη, Γιάννη Ραγκούση, Κωνσταντίνου Γάτσιου, Γιάννη Μανιάτη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Απόστολου Πόντα.

Η κίνηση των αποδόσεων

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να αυξήθηκε κάπως η απόδοση της νίκης της Φώφης Γεννηματά και αντίστοιχα μειώθηκε σημαντικά η απόδοση της νίκης του Νίκου Ανδρουλάκη. Δεν ξέρουμε αν αυτή η τάση θα συνεχιστεί ή όχι και στη συνέχεια, πάντως αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφέρουμε και το οποίο ενδιαφέρει πολλούς από τους παίκτες του στοιχήματος.

Να σημειώσουμε επίσης τέλος ότι οι συγκεκριμένες εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, ενώ η Stoiximan προσφέρει τις συγκεκριμένες στοιχηματικές επιλογές εκλογής του επόμενου προέδρου της Κεντροαριστεράς έως τις 5 Νοεμβρίου. Συνεπώς, εάν σας ενδιαφέρει να ποντάρετε στη συγκεκριμένη αγορά, αξιολογήστε τις αποδόσεις που προσφέρονται αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως την κίνησή τους όπως μπορεί να εκτιμάτε πως ενδεχομένως να κινηθούν αυτές. Έχετε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι τις εκλογές αλλά μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Σεπτέμβριος 30, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.