Παρακολουθήστε ζωντανούς αγώνες με streaming στην Betshop

Ποιος είπε πως χρειάζεται να πληρώνετε συνδρομητική τηλεόραση για να παρακολουθείτε ζωντανά αθλητικούς αγώνες απ’ όλα τα αθλήματα και όλο τον κόσμο, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, στο tablet ή στο κινητό σας τηλέφωνο; Πολλές στοιχηματικές εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει στον τομέα αυτόν η Betshop, προσφέρουν την προβολή ζωντανών αγώνων σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Πιο συγκεκριμένα όσoν αφορά την Betshop, η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία προσφέροντας την υπηρεσία Live Streaming αγώνων, είναι εδώ προκειμένου να καλύψει όλες σου τις ανάγκες και επιθυμίες μέσα από την πλατφόρμα της.

Η εταιρία προσφέρει σε όλους τους υπάρχοντες αλλά και στους νέους παίκτες της τη μετάδοση αγώνων ζωντανά σε πλήθος αναμετρήσεων από διαφορετικά αθλήματα, που προέρχονται είτε από κανάλια δημόσια, είτε και ιδιωτικά απ’ όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε τουλάχιστον 1 ευρώ υπόλοιπο στον στοιχηματικό σας λογαριασμό, το οποίο ωστόσο κρατάτε για να στοιχηματίσετε οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε κάποιο στοίχημα ζωντανά παρότι η υπηρεσία προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας ζωντανών στοιχημάτων, αλλά πάλι σας προσφέρεται εάν θέλετε και αυτή η δυνατότητα, ώστε να συνδυάσετε το τερπνόν ματά του ωφελίμου όπως λέμε συχνά…

Προκειμένου να απολαύσετε στο μέγιστο ποιοτικό επίπεδο την υπηρεσία και να έχετε καλή ποιότητα ήχου και εικόνας χωρίς διακοπές, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία απευθείας μέσω ενσύρματου δικτύου LAN, μέσω WiFi ή τουλάχιστον μέσω ασύρματης μετάδοσης από κάποια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σε δίκτυο τουλάχιστον 3G ή ακόμη καλύτερα φυσικά σε 4G δίκτυο. Αυτό σας το λέμε γιατί η ζωντανή μετάδοση βίντεο και ήχου είναι μια απαιτητική διαδικασία όσον αφορά το εύρος ζώνης των δεδομένων που μεταδίδονται.

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό επίσης πως η υπηρεσία Live Streaming που σας προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Betshop προσφέρετε στους παίκτες της εταιρίας με μια μικρή καθυστέρηση που κυμαίνεται από 5 έως και 10 δευτερόλεπτα, συγκρητικά πάντας με την πραγματική εξέλιξη του κάθε αγώνα. Ενδεχομένως μπορεί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις επίσης να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην μετάδοση και την ποιότητα των αγώνων εάν στον υπολογιστή σας έχετε εγκαταστήσει κάποιο λογισμικό ασφάλειας antivirus/firewall. Στην περίπτωση αυτή συνήθως το λογισμικό το ίδιο σας ενημερώνει σχετικά και μπορείτε να ζητήσετε να κάνει κάποια εξαίρεση μόνιμα ή για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Συνήθως αυτές οι επιλογές γίνονται εύκολα με παράθυρα αιτημάτων που σας εμφανίζει το ίδιο το λογισμικό.

Καλή διασκέδαση λοιπόν παρακολουθώντας τα αγαπημένα σας αθλήματα και αγώνες ζωντανά στην Betshop, είτε ποντάρετε τελικά, είτε όχι!

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Αύγουστος 24, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.