Ξεκινά η διαφημιστική καμπάνια της Novibet τον Δεκέμβριο

Γούρια ή Στη Novibet;».Τα τελευταία χρόνια, η ρύθμιση της αγορά του στοιχήματος την οποία βιώσαμε όλοι στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών όσον αφορά την επιλογή κάποιας στοιχηματικής εταιρίας. Ευτυχώς βέβαια, σημαντικές και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου αποφάσισαν τελικά να εξασφαλίσουν κάποια άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα για να προσφέρουν στους Έλληνες παίκτες τις διαδικτυακές τους υπηρεσίες στο στοίχημα και στα τυχερά παιχνίδια.

Άμεση έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας

Μια από αυτές τις εταιρίες είναι η Novibet, η οποία μέρα με την ημέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα φαίνεται να ισχυροποιεί όλο και περισσότερο την ηγετική της θέση στην αγορά και μάλιστα πολύ δικαιολογημένα θα λέγαμε, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή τους οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής έως σήμερα δεν είχαμε δει κάποια σημαντική διαφημιστική εκστρατεία της συγκεκριμένης εταιρίας στην ελληνική αγορά. Ωστόσο το γεγονός αυτό φαίνεται πως αλλάζει πλέον, καθώς η Novibet σε συνεργασία με την επιτυχημένη διαφημιστική εταιρία 4 Wise Monkeys προχώρησαν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μιας ιδιαίτερης διαφημιστικής καμπάνιας, την οποία θα δούμε στον «αέρα» πολύ σύντομα, με αρχή τον τρέχοντα μήνα, Δεκέμβριο. Η προώθηση του ονόματος και των υπηρεσιών της Novibet θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, δηλαδή σε τηλεόραση, σε ραδιόφωνο, καθώς επίσης και στο διαδίκτυο.

Γούρια ή στη Novibet;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, στο επίκεντρο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Novibet αναμένεται να βρεθούν τα αγαπημένα γούρια των παικτών του στοιχήματος, ενώ το στυλ που έχει επιλεγεί και το οποίο θα έχουν τα τηλεοπτικά και τα ραδιοφωνικά σποτάκια αλλά και τα στατικά γραφικά (πχ banners και διαφημίσεις σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο) θα είναι κατά κύριο λόγο χιουμοριστικό.

Ουσιαστικά, η διαφημιστική καμπάνια αυτή έχει ως βασικό της στόχο να περάσει στο κοινό το μήνυμα πως κανένας δεν είναι σε θέση να είναι βέβαιος για το στοίχημα το οποίο έχει παίξει και εάν αυτό τελικά θα κερδίσει, ωστόσο το σίγουρο από την άλλη πλευρά είναι πως μπορούν να γνωρίσουν μια νέα εμπειρία παιχνιδιού στη Novibet. Το κεντρικό μήνυμα λοιπόν της καμπάνιας θα είναι το «Γούρια ή Στη Novibet;».

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε άμεσα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα την έναρξη της ενδιαφέρουσας διαφημιστικής καμπάνιας σε όλα τα ΜΜΕ και ελπίζουμε να είναι τόσο αστεία και πετυχημένη όσο ευελπιστούν οι δημιουργοί της.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 6, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.