Νέος μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Stoiximan

Άλλη μια μεγάλη χορηγική συνεργασία επικυρώθηκε το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για τη συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan, η οποία θα αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό του ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, διαφημιζόμενη στην φανέλα του δικεφάλου του Βορά. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα περιορίζεται μόνο στη χορηγική αυτή εμπορική συμφωνία, αλλά θα πλαισιώνεται και από ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνικών δράσεων το οποίο θα υλοποιηθεί τα προσεχή χρόνια.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κος Μάκης Γκαγκάτσης, θέλησε να καλωσορίσει τη συνεργασία αυτή και την προσθήκη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κος Γκαγκάτης, η συνεργασία επεκτείνεται και σε κοινωνική δράση και σε προσφορές, αλλά και στην αλληλεγγύη προς την ελληνική κοινωνία, γεγονός το οποίο θα δούμε έμπρακτα.

Από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ της Stoiximan κος Ιωάννης Σπανουδάκης τόνισε στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως η εταιρία του είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την νέα αυτή χορηγική συμφωνία με την κορυφαία ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και μια από τις ισχυρότερες στη χώρα μας και πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη συμφωνία καταδεικνύει εκτός όλων των άλλων και τις κοινές αρχές τις οποίες μοιράζονται οι δύο πλευρών, δηλαδή τη συνεχή προσπάθεια, την καταξίωση και την κορυφή. Παράλληλα, ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Stoiximan, επεσήμανε την έντονη παρουσία της εταιρίας τους τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, που γίνεται ουσιαστικά υποστηρίζοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα, φιλανθρωπικούς αγώνες, καθώς επίσης και άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Το ντεμπούτο της διαφήμισης της Stoiximan στη φανέλα του δικεφάλου του Βορά είναι προγραμματισμένο γίνει άμεσα, στον πρώτο φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της Τούμπιζε, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου. Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, που γίνεται στην Ολλανδία. Μάλιστα, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής προετοιμασίας του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί και ειδική εκδήλωση παρουσίασης της φανέλας, αλλά και της χορηγικής συμφωνίας με τον νέο μεγάλο χορηγό της ομάδας. Να σημειώσουμε τέλος στο σημείο αυτό πως η χρονική διάρκεια της χορηγικής συμφωνίας των δύο πλευρών είναι τα τρία χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως οι δύο πλευρές θα κινούνται μαζί τουλάχιστον έως την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020, εφόσον δεν υπάρξει επέκταση της συμφωνίας στη συνέχεια.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 1, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.