Νέα πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος από την Goalbet

Σε ανασχεδιασμό της διαδικτυακής της πλατφόρμας ζωντανού στοιχήματος προχώρησε η στοιχηματική εταιρία Goalbet, προσφέροντας στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μια νέα, πληρέστερη και πιο όμορφη εμπειρία, με περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι τους. Η εταιρία που λειτουργεί στη χώρα μας έχοντας εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας, φρόντισε να δημιουργήσει ένα πιο πλούσιο περιβάλλον, προσθέτοντας παράλληλα σε αυτό χρήσιμες λειτουργίες για το ζωντανό στοίχημα.

Έτσι λοιπόν, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, η παίκτες μπορούν πλέον να έχουν στη διάθεσή τους πολύ περισσότερες στοιχηματικές επιλογές απ’ ότι στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Η νέα εμφάνιση

Αυτό που αντιλαμβάνεται αμέσως κάποιος παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την live πλατφόρμα στοιχήματος της Goalbet είναι ο νέος γραφικός σχεδιασμός της. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως η νέα πλατφόρμα είναι πιο σύγχρονη, παρότι έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές μόνο σε ορισμένες λεπτομέρειες, δεν έχει γίνει δηλαδή κάποια ριζική αλλαγή. Σίγουρα, ωστόσο, τα γραφικά είναι πιο μοντέρνα και πιο ελκυστικά στο μάτι.

 

Οι λειτουργικές αλλαγές

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία πάντα είναι οι αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τις επιλογές που προσφέρονται όσον αφορά το ποντάρισμα των παικτών στο ζωντανό στοίχημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Goalbet προσφέρει πλέον πολύ καλύτερο φιλτράρισμα των πολλών επιλογών που έχουν στη διάθεσή τους κατά την διεξαγωγή ενός αγώνα. Με τον τρόπο αυτό οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν μόνο τις επιλογές εκείνες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν και να μην μπερδεύονται με λειτουργίες και στοιχηματικές επιλογές και αγορές που σπάνια έως ποτέ χρησιμοποιούν. Σε αυτά τα πλαίσια, έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να εμφανίζουν ή να αποκρύπτουν γεγονότα σε κάθε πρωτάθλημα, όπως ακριβώς επιθυμούν, ενώ υπάρχει επίσης και η επιλογή για σύμπτυξη και σε μικρά εικονίδια κάτι που οδηγεί αντίστοιχα στην σύμπτυξη και του μενού των επιλογών.

Από την άλλη πλευρά, εάν κάποιος επιθυμεί απλά να παρακολουθήσει έναν αγώνα ζωντανά μέσω της πλατφόρμας live στοιχήματος της Goalbet, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί συγκεκριμένα να επιλέξει γρήγορα τον αγώνα ή τους αγώνες που επιθυμεί μέσα από το σχετικό μενού των ζωντανών μεταδόσεων και να δει απλά το βίντεο του αγώνα ζωντανά ή εναλλακτικά και τη γραφική αναπαράσταση του αγώνα, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη.

 

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως οι εικαστικές αλλαγές δεν είναι τόσο σημαντικές, παρότι κάνουν πιο όμορφο το περιβάλλον. Σε επίπεδο λειτουργιών ωστόσο και πρακτικότητας όσον αφορά τη χρήση της live πλατφόρμας στοιχήματος, μπορούμε να πούμε πως η Goalbet έκανε εξαιρετική δουλειά που σίγουρα βοηθά πολύ και διευκολύνει τους παίκτες του στοιχήματος.

Εάν λοιπόν ασχολείστε με το ζωντανό στοίχημα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε σίγουρα την πλατφόρμα της Goalbet και σίγουρα θα ανταμειφθείτε γι’ αυτό με πολλούς ακόμη τρόπους, πέρα από του οικονομικού που κατά βάση οφείλετε στην έμπνευση και τις ικανότητές σας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 21, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.