Νέα κατηγορία e-sports στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Interwetten

Την απόφαση να επεκτείνει περισσότερο τις διαθέσιμες στοιχηματικές της αγορές στον χώρο των e-sports αποφάσισε η στοιχηματική εταιρία Interwetten. Για όσους δεν γνωρίζουν ενδεχομένως, μιλάμε ουσιαστικά για τα βιντεοπαιχνίδια, για κάποια από τα οποία πραγματοποιούνται πολλά οργανωμένα τουρνουά με μεγάλα έπαθλα, ακόμη και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει σταδιακά όλο και περισσότερο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα e-sports δεν είναι ουσιαστικά κάτι το νέο για την Interwetten. Η εταιρία προσέφερε στοιχηματικές επιλογές και αγορές στα e-sports μέχρι σήμερα, απλά οι επιλογές αυτές βρίσκονταν στο μενού όπου υπήρχαν αντίστοιχα και τα υπόλοιπα αθλήματα. Πλέον, ωστόσο, οι επιλογές στοιχημάτων στα e-sports υπάρχουν διαθέσιμα σε μια ξεχωριστή, νέα κατηγορία, όπου θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με πραγματικά εκατοντάδες επιλογές, ακόμη και δυνατότητα για ζωντανό στοίχημα. Μάλιστα οι επιλογές του ζωντανού στοιχήματος στα e-sports δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα πχ. τους αγώνες ποδοσφαίρου, καθώς κι εδώ σας προσφέρονται πολλά στατιστικά αλλά και χρήσιμες πληροφορίες κατά την εξέλιξη του ίδιου του αγώνα.

Ο λόγος για τον οποίο η Interwetten αποφάσισε να δώσει μια ξεχωριστή θέση στα e-sports στην ιστοσελίδα της είναι αφενός επειδή ο χώρος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και αφετέρου γιατί η δημοφιλής εταιρία εξέλιξε τις προσφερόμενες επιλογές, προσθέτοντας πολύ περισσότερες στοιχηματικές επιλογές πλέον στα e-sports. Έτσι λοιπόν ήταν πυσιαστικά μονόδρομος η δημιουργία μια ξεχωριστής κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο για τα e-sports. Στην κατηγορία λοιπόν αυτή, μπορεί κανείς να βρει τους προσεχείς αγώνες σε διοργανώσεις και τουρνουά ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά και στιγμιότυπα από παιχνίδια και τουρνουά που έχουν ολοκληρωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πλοήγηση στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πραγματικά εύκολη, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες μπορούν να βρουν πολύ εύκολα και γρήγορα τις επιλογές εκείνες που θέλουν στο στοίχημα, είτε αυτό γίνεται πριν την έναρξη των αγώνων είτε ζωντανά (live στοίχημα). Μάλιστα, όπως είπαμε, η πλατφόρμα και οι επιλογές του ζωντανού στοιχήματος στα e-sports, παρότι υπήρχαν ήδη, έχουν εμπλουτιστεί πολύ περισσότερο πλέον.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως παράλληλα με τις παραπάνω υπηρεσίες και επιλογές, υπάρχουν και συμπληρωματικές υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει η Interwetten στους παίκτες του στοιχήματος. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία ενημερώνει τους παίκτες για τα αποτελέσματα των αγώνων και των διάφορων διοργανώσεων και τουρνουά και μία δεύτερη υπηρεσία, η οποία από την πλευρά προσφέρει πληροφόρηση τα οποία έχουν σχέση με στατιστικά προηγούμενων αγώνων, που φυσικά είναι πάντα ιδιαίτερα πολύτιμα στην περίπτωση του στοιχήματος.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 27, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.