«Μπάσιμο» στην αγορά στοιχήματος της Σουηδίας για την Interwetten

InterwettenΤην πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί άμεσα το προσεχές χρονικό διάστημα στην αγορά στοιχήματος της Σουηδίας κοινοποίησε η στοιχηματική εταιρία Interwetten. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με νόμιμη άδεια και στην Ελλάδα, θα φροντίσει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές της Σουηδίας, καθώς όπως αναφέρει έχει ήδη σχεδιάσει μια διαδικτυακή στοιχηματική πλατφόρμα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αγορά της Σουηδίας. Στη σκανδιναβική αυτή χώρα το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές αλλαγές όσον αφορά το νομοθετικό πλαίσιο για τον επίγειο και τον διαδικτυακό τζόγο και αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που οι άνθρωποι της Interwetten προχωρούν στη συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση.

Σύμφωνα με την Interwetten η σουηδική αγορά είναι πλέον πολύ ελκυστική επενδυτικά και αποτελεί ένα συμφέρον πεδίο για την εταιρία. Με τη νέα ιστοσελίδα στα σουηδικά, όπως αντίστοιχα συνέβη στην περίπτωση της Ελλάδας, η στοιχηματική εταιρία φιλοδοξεί να ανεβάσει τον παγκόσμιο τζίρο της σε πολύ υψηλότερα επίπεδα και το ίδιο αντίστοιχα να συμβεί φυσικά και με την κερδοφορία της.

 

Ανοιχτό έδαφος για επενδύσεις στον χώρο του στοιχήματος

Σε δηλώσεις του ο κος Werner Becher, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetter ανέφερε πως η έναρξη της δραστηριοποίησης της εταιρίας του στην αγορά της Σουηδίας θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα ιδιαίτερα καθοριστικό βήμα αναφορικά με την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας που συνεχίζει το διεθνές επενδυτικό της σχέδιο, αυξάνοντας τις δραστηριότητές της. Ο κος Becher δήλωσε παράλληλα πως ο ίδιος προσωπικά και γενικότερα η εταιρία την οποία εκπροσωπεί, αισθάνονται πολύ χαρούμενοι που θα προσφέρουν πλέον τα προϊόντα τους στη σουηδική αγορά, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν τις απαιτήσεις των Σουηδών, οι οποίοι επιθυμούν κορυφαίου επιπέδου διασκέδαση.

 

Υπό έλεγχο η αγορά του στοιχήματος στη Σουηδία

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι νόμιμο τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή οι μόνες εταιρίες που φρόντισαν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας στην αγορά της χώρας ήταν αποκλειστικά και μόνο κρατικές. Αυτή τη στιγμή πλέον ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές της Σουηδίας, μετά και την σχετική αλλαγή του νομικού πλαισίου, εξετάζουν πάρα πολύ σοβαρά να μεγαλώσει πολύ περισσότερο η αγορά, πράγμα που θα επιτευχθεί φυσικά με την αδειοδότηση και ιδιωτικών εταιριών του χώρου, όπως είναι η Interwetten. Αντίστοιχα και οι Σουηδοί παίκτες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες επιλογές. Ωστόσο θα πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε πως για κανένα λόγο δεν μιλάμε για απελευθέρωση της αγοράς, αυτό είναι κάτι που ακόμη βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, καθώς οι Σουηδικές αρχές επιθυμούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων. Αυτό ωστόσο που είναι σίγουρο είναι πως γνωστές εταιρίες όπως η Interwetten αλλά ενδεχομένως και πιο μικρές και ίσως άγνωστες ιδιωτικές εταιρίες θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν άμεσα μια άδεις λειτουργίας και να μπουν δυναμική στην αγορά του στοιχήματος της Σουηδίας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 4, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.