Η Stoiximan βοηθά τους νέους στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης

StoiximanΗ αγορά εργασίας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, κατά την οποία τα ποσοστά ανεργίας έχουν εκτοξευτεί σε τεράστια επίπεδα και η απασχόληση φαντάζει πλέον ως προνόμιο κάποιων λίγων τυχερών. Ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες το πρόβλημα δείχνει να είναι ακόμη πιο έντονο και ανησυχητικό.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Stoiximan ανακοίνωσε μια ισχυρή συνεργασία με την ομάδα της Job-Pairs, για τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών στον χώρο της επαγγελματικής απασχόλησης για τους νέους ανθρώπους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν ενισχύει μόνο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά πως γίνεται χορηγός παράλληλα και σε σημαντικά κοινωνικά γεγονότα και δράσεις. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει την χορηγική ενίσχυση της Job-Pairs, που σκοπό ουσιαστικά έχει να στελεχώσει το ανθρώπινο δυναμικό του και να πολλαπλασιάσει τον θετικό αντίκτυπο που έχει κοινωνικά.

Η Job-Pairs είναι ένας ΜΚΟ με όραμα και στόχο τη δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών στους νέους της χώρας μας μέσω συμβουλευτικής καθοδήγησης, για τη στοχευμένη αναζήτηση του κλάδου που επιθυμούν να ακολουθήσουν, στην αρχή της επαγγελματικής τους πορείας.

Σε δηλώσεις του ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan ανέφερε πως η στήριξη της εταιρίας σε αντίστοιχους θεσμούς διαμορφώνεται στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan. Ο κος Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε ως δύσκολες τις απαιτήσεις και τις συνθήκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που η εταιρία του υποστηρίζει το έργο της ομάδας Job-Pairs.

Από τη δική της πλευρά η κα Μαρία Αγγελοπούλου, Project Manager της Job-Pairs αναφερόμενη στην εν λόγω συνεργασία, τόνισε πως με τη βοήθεια της Stoiximan ο ΜΚΟ στον οποίο εργάζεται είναι σε θέση να καλύψει τις τρέχουσες οικονομικές ανάγκες του οργανισμού και να φροντίσει ώστε ακόμα περισσότεροι νέοι άνθρωποι στη χώρα μας να καταφέρουν να βρουν το κατάλληλο επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η πρωτοβουλία Job-Pairs υποστηρίζεται σήμερα από 28 επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τα στελέχη των οποίων συμμετέχουν σε αυτή ως μέντορες. Παράλληλα συμμετέχουν και σημαντικοί οργανισμοί όπως είναι μεταξύ άλλων και ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού. Ενδεικτικό του έργου της Job-Pairs είναι πως μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Οργανισμού 504 εργασιακά ζευγάρια, ενώ αλλά 120 από αυτά βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της εξέλιξης της συμβουλευτικής διαδικασίας που παρέχει η Job-Pairs.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 20, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.