Η Interwetten στηρίζει τις ιστιοπλόους Μπόζη και Κλωναρίδου

Την ευκαιρία να κυνηγήσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις διεθνών διακρίσεων θα έχουν στο προσεχές μέλλον οι Ελληνίδες ιστιοπλόοι στην κατηγορία Class 470 Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου. Οι δύο αθλήτριες ήρθαν πριν από λίγο καιρό σε μια πολύ σημαντική για τις ίδιες και την ομάδα τους συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία Interwetten, η οποία προβλέπει την έναρξη μιας περιόδου χορηγίας της Interwetten, διάρκειας ως και το 2020.

Οι δύο Ελληνίδες ιστιοπλόοι έχουν ήδη κατακτήσει μεγάλες διακρίσεις στην πλούσια και επιτυχημένη αθλητική τους καριέρα. Πιο συγκεκριμένα, έχουν κατακτήσει μία φορά την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας νεανίδων και άλλη μια φορά την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, ενώ φυσικά είναι και παραμένουν εδώ και χρόνια πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται στις γυναίκες. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε καθαρά πως οι δύο πρωταθλήτριες αποτελούν μια από τις ισχυρές ελπίδες της Ελλάδας για διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας τα επόμενα χρόνια, ενώ ο προσωπικό τους στόχος όπως έχουν δηλώσει άλλωστε οι ίδιες, είναι να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται επάνω στο βάθρο των μεταλλίων σε όλες τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος, τουλάχιστον έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο της Ιαπωνίας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου το καλοκαίρι του 2020.

Το γνωστό ήθος των δύο αθλητριών της ιστιοπλοίας, οι τεράστιες προσδοκίες που έχουν για το προσεχές μέλλον αλλά και οι υψηλές φιλοδοξίες τους, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η αίγλη του αθλήματος της ιστιοπλοίας στο οποίο πρωταγωνιστούν, αποτελούν αναμφίβολα εχέγγυα μιας αποτελεσματικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σίγουρα η χορηγική συμφωνία με την Interwetten αποτελεί σημαντική βοήθεια για τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, καθώς θα τους παρέχει μια σημαντική οικονομική υποστήριξη στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο πρωταθλητισμός, ώστε χωρίς σκοτούρες η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου να μπορέσουν να εκπληρώσουν τους φιλόδοξους αλλά πλήρως πραγματοποιήσιμους στόχους τους τα επόμενα 3 χρόνια, φέρνοντας σημαντικές διακρίσεις σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς τόσο για τις ίδιες, όσο φυσικά και για την χώρα μας, την Ελλάδα. Μην ξεχνάμε πόσο δύσκολη άλλωστε είναι η εποχή που ζούμε οικονομικά για τη χώρα μας και πόσο λίγη είναι πλέον η οικονομική υποστήριξη της Πολιτείας αλλά και των ιδιωτικών χορηγών προς όλους τους Έλληνες αθλητές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η χορηγική προσφορά της Interwetten έχει αναμφίβολα πολλαπλή σημασία και αξία. Καλή επιτυχία κορίτσια, με πολλές διακρίσεις και μετάλλια!

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 12, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.