Η στήριξη της Interwetten αποδίδει καρπούς

InterwettenΣαν «οξυγόνο» λειτουργούν εν μέσω της κρίσης οι χορηγίες των στοιχηματικών εταιριών στη χώρα μας, ιδιαίτερα στην περίπτωση αθλητών ατομικών αγωνισμάτων, που δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, από τη στιγμή μάλιστα που το κράτος είναι απόν.

Έτσι λοιπόν σε αυτά τα πλαίσια βλέπουμε οι Έλληνες αθλητές όχι μόνο να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους με αξιοπρέπεια αλλά παράλληλα να φτάνουν και σε μεγάλες επιτυχίες για τα εθνικά μας χρώματα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Σημαντήρα, της Κατερίνας Σάπαρη και της Κατερίνας γκιώνη, οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν το τελευταίο διάστημα στις αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν. Και οι τρεις αθλητές επωφελούνται από τη χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, η οποία λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, οι δύο πρώτοι εξακολουθούν να έχουν συμφωνία με την Interwetten, ενώ η Κατερίνα Γκιώνη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της στοιχηματικής εταιρείας στο Spetses Mini Marathon.

Όσον αφορά τις πιο πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Νίκος Σημαντήρας έλαβε μέρος στο OceanMan World Championship το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία, καταφέρνοντας να κατακτήσει την τρίτη θέση στη διοργάνωση, σε έναν αγώνα ο οποίος χαρακτηρίζεται απ’ όσους τον γνωρίζουν ως ιδιαίτερα απαιτητικός. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι καιρικές συνθήκες αυτή τη φορά δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τους συμμετέχοντες αθλητές στον αγώνα, καθώς παρατηρήθηκαν κύματα τα οποία πραγματικά ξεπερνούσαν και τα 2 μέτρα σε συνολικό ύψος και τα οποία υπάρχαν σταθερά καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής, η απόσταση της οποίας είναι 9,3 χιλιόμετρα. Ο Έλληνας αθλητής όπως αναφέραμε κατέκτησε την τρίτη θέση, πραγματοποιώντας χρόνο 1:53:49 και μάλιστα έχασε την δεύτερη θέση με διαφορά μόλις 9 δευτερολέπτων από τον δεύτερο αθλητή.

Παράλληλα, στην ίδια διοργάνωση, η Ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Γκιώνη έλαβε μέρος στην κατηγορία Elite των γυναικών κατακτώντας την πρώτη θέση, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων κολύμβησης. Η ίδια αθλήτρια είχε πρωταγωνιστήσει πριν από λίγο καιρό και στη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon.

Από τη δική της πλευρά και η Κατερίνα Σάπαρη επέστρεψε στις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξήχθη στο Λουτράκι και το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΟΤΡΙ, μαζί με το Μεσογειακό Κύπελλο Τριάθλου. Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνιζόμενη κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Elite του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και στην τρίτη θέση του Μεσογειακού Κυπέλλου κάνοντας περισσότερες τις διεθνείς επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και της χώρας μας.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Έλληνες αθλητές που κρατάνε ψηλά τη σημεία και φυσικά στην Interwetten για την ουσιαστική και ποιοτική υποστήριξή της.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 1, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.