Επενδύει περισσότερο στη Γκάνα η Mybet

Όλο και ισχυρότερη παρουσία στην στοιχηματική αγορά της Γκάνα αποκτά η Mybet, η οποία να θυμίσουμε λειτουργεί με νόμιμη άδεια λειτουργίας μέσω διαδικτύου και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής διεθνώς στοιχηματική εταιρία λόγω κυρίως της μεγάλης επιτυχίας που έχει στην αγορά της Γκάνας, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, οι υπεύθυνοι της Mybet πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση άδειας λειτουργίας μέσω διαδικτύου στην αγορά της αφρικανικής χώρας, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τον τζίρο και τα κέρδη της εταιρίας. Με τον τρόπο αυτό η Mybet αποκτά λοιπόν και παρουσία στο διαδίκτυο, ενώ εδώ και λίγα χρόνια έχει και φυσική παρουσία στη χώρα με πρακτορεία επίγειου στοιχήματος, τα οποία διατηρεί σε όλη την επικράτεια της Γκάνας, μέσω συνεργασίας με τοπικό συνεργάτη.

 

Κυρίαρχη η Mybet στην αγορά της Γκάνα

Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν που έδωσε τη δεσπόζουσα θέση της Mybet στην αγορά στοιχήματος της Γκάνα και ενίσχυσε τη φήμη και τη δημοτικότητά της σε όλη τη χώρα. Τα πρακτορεία φέρουν το σήμα και την εμπορική ονομασία της Mybet και ο αριθμός τους αυξάνεται όλο και περισσότερο, χρόνο με το χρόνο. Την δεσπόζουσα θέση της Mybet στην αγορά της Γκάνα επιβεβαίωσε σε σχετικές δηλώσεις τις οποίες πραγματοποίησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Markus Peuler, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ιστοσελίδα της Mybet αναμένεται να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό στη Γκάνα και μέσω διαδικτύου αυτή τη φορά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως στη Γκάνα το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια επιτρέπονται μέσω ρύθμισης της αγοράς, όπως ισχύει πλέον στον περισσότερο κόσμο. Έτσι οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον συγκεκριμένο τομέα μέσω διαδικτύου ή με φυσικά καταστήματα, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη άδεια από τις αρμόδιες αρχές της χώρας. Όσον αφορά συγκεκριμένα τον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος στην Γκάνα, είναι γεγονός πως πολλές εταιρίες έχουν αποκτήσει κακή φήμη, λόγω παρατυπιών, με αποτέλεσμα η Mybet να βρίσκει «γόνιμο» έδαφος ώστε να ξεχωρίσει με τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά της, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρίες.

 

Χορηγικές συμφωνίες και διαφημιστική προβολή

Τέλος να σημειώσουμε πως η Mybet στα πλαίσια της επένδυσής της στην αφρικανική χώρα και της διαφημιστικής της προβολής σε αυτή, ανακοίνωσε το 2016 την συμφωνία χορηγίας με δημοφιλή ποδοσφαιρική ομάδα της Γκάνας, την Sekondi Hasaacas FC, συμφωνία που ουσιαστικά προετοίμασε το «έδαφος» για την νέα μεγάλη της επένδυση στο στοίχημα της χώρας μέσω της απόκτησης άδειας διαδικτυακού στοιχήματος.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 18, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.