Διαθέτετε την κατάλληλη προσωπικότητα για να γίνετε επιτυχημένοι παίκτες του στοιχήματος;

Είναι προφανές πως ο κάθε άνθρωπος διαθέτει και διαφορετική προσωπικότητα, ωστόσο είναι επίσης αποδεκτό πως υπάρχουν επαγγέλματα και δραστηριότητες που ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιες προσωπικότητες ανθρώπων. Πέραν τούτου, συνήθως τα άτομα αυτά πέρα από επιτυχημένα είναι και πιο χαρούμενα με τις δραστηριότητές τους. Θα ρωτήσετε ενδεχομένως πως «κολλάνε» όλα αυτά με το στοίχημα;

Δεν είναι μυστικό πως η τεράστια πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος (πάνω και από 90%) χάνουν χρήματα ποντάροντας. Στο γεγονός αυτό φυσικά συμβάλουν πάρα πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες, ωστόσο είναι γεγονός πως δεν είναι ο χαρακτήρας όλων κατάλληλος για τον τζόγο και το στοίχημα και συνεπώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάσουν χρόνο και χρήμα, αναζητώντας την επιτυχία σε κάτι στο οποίο εκ των πραγμάτων δεν είναι πολύ καλοί.

Τώρα, δεν θα ήταν εξαιρετικό εάν μπορούσαμε να γνωρίζουμε γρήγορα εάν ο χαρακτήρας μας είναι κατάλληλος για το στοίχημα και τον τζόγο ή όχι; Μπορούμε να σας πούμε πως υπάρχει ένα μικρό τεστ που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας για να πάρετε μια πρώτη ιδέα και το οποίο μάλιστα δεν θα χρειαστεί πάνω από 5 λεπτά από τον χρόνο σας.

Πρόκειται για τα λεγόμενα Πέντε Μεγάλα Χαρακτηριστικά της Προσωπικότητας. Αυτά πιο συγκεκριμένα είναι:

  1. Εξωστρέφεια
  2. Συναισθηματική σταθερότητα
  3. Προσαρμοστικότητα
  4. Ευσυνειδησία
  5. Αποδοχή και αναζήτηση εμπειριών

Μπορείτε να βρείτε το μικρό αυτό τεστ που σας αναφέρουμε στον σύνδεσμο εδώ.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μικρή λίστα με δηλώσεις τις οποίες καλείστε να αξιολογήσετε αναφέροντας πόσο συμφωνείτε ή πόσο διαφωνείτε με αυτές. Με βάση τις απαντήσεις σας το τεστ θα αξιολογήσει τα 5 παραπάνω χαρακτηριστικά και θα σας αναφέρει που βρίσκεστε αναλογικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Όταν μιλάμε για το στοίχημα, κάποιοι από τους 5 αυτούς παράγοντες είναι φυσικά πιο σχετικοί απ’ ότι άλλοι. Για παράδειγμα η εξωστρέφειά δεν έχει σίγουρα πολύ μεγάλη επίδραση στο αν είστε ή θα γίνετε επιτυχημένος παίκτης του στοιχήματος. Ωστόσο υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες στους οποίους θα πρέπει να καταγράψετε υψηλό σκορ (πάνω από 70) προκειμένου να έχετε τις βάσεις να γίνετε επιτυχημένοι παίκτες του στοιχήματος.

Ο ένας από αυτούς είναι η συναισθηματική σταθερότητα. Στο στοίχημα υπάρχουν πολλές επιτυχίες και αποτυχίες που επηρεάζουν τη διάθεσή μας θετικά και αρνητικά αντίστοιχα. Το να μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις σας και να μην απογοητεύεστε από τις αποτυχίες, που θολώνουν την κρίση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο στοίχημα.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η ευσυνειδησία. Αυτό γιατί τα άτομα που διαθέτουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σε υψηλά επίπεδα, είναι συνήθως πιο οργανωμένα, ανεξάρτητα και δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία. Επιπλέον επιζητούν την επιτυχία και να κάνουν διάφορα επιτεύγματα και προτιμούν να προσχεδιάζουν τις ενέργειές τους, παρά να αφήνουν τα πράγματα στην τύχη. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για έναν παίκτη του στοιχήματος.

Αφιερώστε λοιπόν 2-3 λεπτά κάνοντας το τεστ για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να δείτε πόσο συμβατός είναι ο χαρακτήρας σας με αυτόν που πρέπει να έχει ένας καλός παίκτης του στοιχήματος.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 21, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.