Γιατί το σχολείο ίσως ήταν το «κλειδί της επιτυχίας» σας στο στοίχημα

betting schoolΟρισμένοι παίκτες του στοιχήματος έχουν αφιερώσει χρόνια με τελικό τους σκοπό να νικήσουν τις στοιχηματικές εταιρίες. Άλλοι απλά ανέπτυξαν τις ικανότητές τους σε άλλους τομείς και τελικά μετέφεραν τις ικανότητες αυτές στον χώρο του στοιχήματος. Καθένας ακολουθεί τον προσωπικό του δρόμο στο στοίχημα, αλλά η εκκίνηση είναι πάντα ένα μέρος, το σχολείο.

Φυσικά ο κάθε παίκτης του στοιχήματος έχει διαφορετικό εκπαιδευτικό επίπεδο. Ορισμένοι μπορεί να απολάμβαναν το σχολείο, άλλοι μπορεί απλά να το μισούσαν και άλλοι να μην πήγαν ποτέ. Παρότι δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα προσόντα που να εγγυώνται κέρδη στο στοίχημα, συχνά λίγη βασική γνώση και διάθεση για γνώση αποτελούν προαπαιτούμενα της επιτυχίας.

Η εκπαίδευση σε πανεπιστημιακό επίπεδο και ακόμη παραπέρα σίγουρα επιτρέπει στους παίκτες του στοιχήματος να κάνουν πιο σωστές επιλογές και να βρίσκουν μεγαλύτερη αξία στις στοιχηματικές τους επιλογές. Ωστόσο, τα μαθήματα μαθαίνονται επίσης από την αρχή στο σχολείο και στη συνέχεια μας επιτρέπουν να τα εξελίξουμε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης φοίτησής μας στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Ξεκινώντας το σχολείο

Παρότι υπάρχουν περιορισμοί στον τζόγο παντού, που απαγορεύουν στα παιδιά να ασχοληθούν με αυτόν μέχρι να φτάσουν σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία, αρχίζουμε να μαθαίνουμε για ζητήματα που σχετίζονται με το στοίχημα (έμμεσα βέβαια) από πολύ νωρίς στην παιδική μας ηλικία, αρχίζοντας το σχολείο. Από την ηλικία των 5 ετών, τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν βασικές έννοιες στα μαθηματικά, που είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία στο στοίχημα.

Όταν μαθαίνουμε για δεκαδικούς αριθμούς και κλάσματα, ουσιαστικά αντιλαμβανόμαστε τι αντιπροσωπεύουν οι στοιχηματικές αποδόσεις. Επιπλέον αρχίζουμε να μαθαίνουμε για τις πιθανότητες στα μαθηματικά πραγματικά από πολύ νωρίς. Λόγω του ότι οι στοιχηματικές αποδόσεις αναπαριστούν ουσιαστικά πιθανότητες, εάν κάποιος θέλει να κατανοήσει τις αποδόσεις, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσει τις πιθανότητες.

Ο σκοπός του παίκτη του στοιχήματος είναι να αξιολογήσει τις προσφερόμενες αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες, να εντοπίσει εκείνες που θεωρεί πιο υψηλές απ’ ότι θεωρεί πως είναι το κανονικό και να ποντάρει σε αυτές εξασφαλίζοντας χρηματικό κέρδος. Παρότι αυτή η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί εάν ο παίκτης του στοιχήματος δεν κατανοούσε τις βασικές αρχές των πιθανοτήτων.

Επίσης, η σημασία των αλγεβρικών εξισώσεων, που μαθαίνουμε στο σχολείο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιτρέπει μετέπειτα στους παίκτες του στοιχήματος να αναπτύξουν πιο πολύπλοκες στοιχηματικές θεωρίες, να αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο τα στοιχηματικά συστήματα λειτουργούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους προγνωστικά μοντέλα.

 

Μέση εκπαίδευση

Με τον χρόνο οι μαθητές αρχίζουν να διδάσκονται τη θεωρία των πιθανοτήτων και να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς σημαίνει ο παράγοντας τύχη. Αυτό συμβαίνει κάπου στα εφηβικά χρόνια. Η μελέτη της στατιστικής ξεκινά επίσης στο γυμνάσιο.

 

Πανεπιστημιακή εκπαίδευση: Βρίσκοντας μια καριέρα στο στοίχημα

Μετά το σχολείο ακολουθεί το πανεπιστήμιο. Από θέματα γενικής παιδείας, οι φοιτητές επικεντρώνουν τις σπουδές τους σε πιο συγκεκριμένα θέματα. Οι χρηματοοικονομικές σπουδές σχετίζονται άμεσα με το στοίχημα. Η συσχέτιση είναι προφανής καθώς τα συγκεκριμένα πτυχία απαιτούν τις ικανότητες που χρειάζεται κανείς όταν ασχολείται με το στοίχημα (κυρίως διαχείριση κινδύνου και αγορά σε τιμές που θεωρούνται καλές). Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί που ασχολούνται με τα οικονομικά είναι καλοί στο στοίχημα και πως υπάρχουν ξεκάθαρες συνδέσεις των οικονομικών με το στοίχημα και σε ακαδημαϊκό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτού του επιπέδου η εκπαίδευση βοηθά κάποιον να δημιουργήσει στοιχηματικά μοντέλα πρόγνωσης μελλοντικών αποτελεσμάτων με βάση στατιστικά και αποτελέσματα προηγούμενων γεγονότων.

 

Τι άλλο μπορεί να μας προσφέρει το σχολείο;

Τα μαθηματικά αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι του στοιχήματος, αλλά τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Όσοι έχουν σπουδάσει ψυχολογία ή έχουν εξειδίκευση στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τους αρέσει το στοίχημα, γνωρίζουν πόσο χρήσιμη είναι η εκπαίδευσή τους. Το στοίχημα είναι πέρα από τα μαθηματικά και ένα παιχνίδι ψυχολογίας και απαιτεί ηρεμία, προσήλωση και συστηματικότητα. Συνεπώς η μελέτη της ψυχολογίας και ο συνδυασμό της με τα οικονομικά είναι ότι καλύτερο όταν μιλάμε για το στοίχημα.
Βέβαια, λέμε πάντα πως η θεωρία από την πράξη έχουν μεταξύ τους πολύ μεγάλη απόσταση. Το δεύτερο είναι πάντα πολύ πιο δύσκολο. Το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών είναι τεράστιο και πριν κανείς ποντάρει χρήματά του θα πρέπει να σκεφτεί ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία δεν έμαθε στο σχολείο.

Συμπερασματικά, θα λέγαμε πως μαθαίνουμε πολλά για το στοίχημα χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε, μέσω της εκπαίδευσης. Η έλλειψη εκπαίδευσης ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται μειονέκτημα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 9, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.