Αυτόματα πονταρίσματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Σε μια πολύ σημαντική διεθνή συνεργασία με την καθιερωμένη στον χώρο του λογισμικού και συστημάτων ηλεκτρονικού τζόγου Playtech προχωρά άμεσα στο επόμενο διάστημα ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένο ο Οργανισμός βρίσκεται αυτή τη στιγμή πραγματικά στην τελική ευθεία, όσον αφορά την πρόθεσή του να εγκαταστήσει ηλεκτρονικές μηχανές αυτόματου στοιχηματισμού (Self-Service Betting Terminals ή SSBTs) σε όλα τα πρακτορεία του δικτύου του. Μάλιστα ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες και επίσημα την εν λόγω συμφωνία με την Playtech, εταιρία η οποία έχει την επιμέλεια τόσο του λογισμικού των συστημάτων αυτών, όσο και του υλικού μέρους, το οποίο αφορά την κατασκευή και την εγκατάσταση των νέων συστημάτων. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ανακοινώθηκε από τον ΟΠΑΠ ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει και συνέχεια, καθώς η Playtech θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη και περιφερειακές υπηρεσίες στα νέα αυτά μηχανήματα τα οποία θα δούμε πολύ σύντομα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα.

 

Η διαδικασία του αυτόματου πονταρίσματος

Το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό της Playtech ουσιαστικά θα επιτρέπει στους παίκτες να μην έρχονται καν σε επαφή με τον πράκτορα του πρακτορείου για την κατάθεση των δελτίων του στοιχήματος. Αυτή η διαδικασία θα γίνεται πλέον πλήρως αυτοματοποιημένα και με ευκολία από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος επιπλέον αναμένεται να αποκτήσει και πολύ περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και αγορές αριθμητικά. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τον ΟΠΑΠ πως το συγκεκριμένο ελεύθερης χορήγησης (OTC) προϊόν στο οποίο αναφερόμαστε έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ελληνική αγορά και έχει τη δυνατότητα ουσιαστικά να προσφέρει στη διάθεση των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος περισσότερες από 25.000 στοιχηματικές αγορές στο ζωντανό στοίχημα, καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες οι οποίες δεν έχουν ωστόσο ανακοινωθεί ακόμη.

 

Συνεργασία με ορίζοντα το μέλλον

Όπως ανέφερε ο κος Armin Sageder, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Playtech, η νέα αυτή συμφωνία ανάμεσα σε Playtech και σε ΟΠΑΠ αναμένεται να αποτελέσει απλά και μόνο την αρχή μιας μεγαλύτερης, μακροχρόνιας συνεργασίας, καθώς ο κος Sageder πρακτικά τόνισε πως αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται πλέον πολλές νέες ευκαιρίες συνεργασίας με τον ελληνικό στοιχηματικό Οργανισμό και σε άλλα πλαίσια, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα των ψηφιακών υπηρεσιών τις οποίες διαθέτει αυτή τη στιγμή ο ΟΠΑΠ και τις οποίες προσφέρει σε όλους τους πελάτες του – παίκτες στα πρακτορεία του ευρύτατου δικτύου, το οποίο διαθέτει κατά μήκος ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας. Πολύ σύντομα λοιπόν θα δούμε και στην πράξη τα νέα συστήματα και θα κρίνουμε τελικά πόσο λειτουργικά και πρακτικά είναι.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 8, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.