Αυξάνει τις διαθέσιμες στοιχηματικές της αγορές στο ποδόσφαιρο ο Goalbet

Μια από τις στοιχηματικές εταιρίες εκείνες που λειτουργούν στη χώρα μας με νόμιμη άδεια και τις οποίες αξίζει πραγματικά κάποιος να δει λίγο πιο προσεχτικά είναι η Goalbet. Πλέον έχει έναν ακόμη λόγο να επιλέξει τη συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία για την πραγματοποίηση των στοιχημάτων του, αφού η Goalbet αναβάθμισε το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους παίκτες του στοιχήματος, προσφέροντας ακόμη περισσότερες στοιχηματικές αγορές στο ποδόσφαιρο.

 

Αναβάθμιση των αγορών των σκόρερς

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες αυτές αγορές περιλαμβάνουν πλέον την επιλογή του πρώτου σκόρερ του κάθε αγώνα, του τελευταίου σκόρερ του κάθε αγώνα αλλά και του παίκτη που θα σκοράρει ανά πάσα στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Και οι τρεις αυτές αγορές προσφέρονται ως επιλογές στου παίκτες του στοιχήματος, στα πονταρίσματά τους πριν την έναρξη του κάθε αγώνα. Και οι τρεις από αυτές ζητούν από τους παίκτες να προσδιορίσουν συγκεκριμένα πρόσωπα ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που θα καταφέρουν κάποια στιγμή να σκοράρουν στον αγώνα. Μάλιστα οι επιλογές αυτές υπάρχουν από δω και στο εξής σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους προσφέρει η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία στους παίκτες για στοίχημα μέσα από την εξαιρετική της διαδικτυακή πλατφόρμα του στοιχήματος.

 

Αναβάθμιση της πλατφόρμας ζωντανού στοιχήματος

Παράλληλα, αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως η Goalbet προσφέρει πολλές ακόμη επιλογές όσον αφορά τις στοιχηματικές αγορές του ποδοσφαίρου αλλά και πλήθος άλλων αθλημάτων. Βέβαια στην περίπτωση του ποδοσφαίρου οι επιλογές είναι πιο πολλές σε αριθμό και με τις νέες αυτές προσθήκες που αφορούν τους σκόρερς των αναμετρήσεων επεκτείνονται ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, η Goalbet φρόντισε το τελευταίο χρονικό διάστημα και εμπλούτισε περισσότερο και την ανανεωμένη σε εμφάνιση και σε λειτουργίες ηλεκτρονική πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος που διαθέτει, προσθέτοντας και εκεί νέες επιλογές και στοιχηματικές αγορές. Έτσι, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία, είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα σε αριθμό στοιχήματα στη ζωντανή της πλατφόρμα από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της στην ελληνική αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος.

Πλήθος επιλογών και καλές αποδόσεις

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη την διαδικτυακή πλατφόρμα της Goalbet για τις pre-game προβλέψεις αλλά και την πλατφόρμα για το ζωντανό στοίχημα, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Οι στοιχηματικές αποδόσεις της εταιρίας κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα σε σύγκριση με τις ανταγωνίστριες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, ενώ οι στοιχηματικές επιλογές που αυτή σας προσφέρει σίγουρα θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις επιδιώξεις στα στο στοίχημα του ποδοσφαίρου αλλά και πολλών άλλων αθλημάτων.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 23, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.