Αξίζει να ποντάρουμε στις αρχικές ή στις τελικές αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών;

Υπάρχει διαδεδομένη η λανθασμένη πίστη πως το στοίχημα έχει να κάνει κατά βάση με τα αποτελέσματα. Το κλειδί της επιτυχίας στο στοίχημα είναι να βρούμε αξία στην αγορά και στα πονταρίσματά μας και να νικάμε τις τελικές αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

 

 

 

Η σημασία της κίνησης των αποδόσεων

Η κίνηση των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιριών είναι δεδομένη και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Αν υποθέσουμε πως ένας παίκτης του στοιχήματος επιλέγει τυχαία ομάδες για να στοιχηματίσει και πως η κίνηση των αποδόσεων κατά μέσο όρο είναι τυχαία, είναι λογικό να περιμένουμε πως θα νικήσει τις τελικές αποδόσεις στο 50% των περιπτώσεων.

Επιλέγοντας αρχικές και τελικές αποδόσεις από τυχαίο δείγμα και υπολογίζοντας την μέση αναμενόμενη κερδοφορία, φαίνεται πως οι τελικές αποδόσεις αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματικότητα στα ¾ των περιπτώσεων. Εάν καταφέρουμε λοιπόν να νικήσουμε όλες τις αρχικές αποδόσεις που επικρατούν των αντίστοιχων τελικών, αποφεύγοντας τις υπόλοιπες, το θεωρητικό αναμενόμενο κέρδος μας θα ήταν μόλις +4%.

Για να προσδοκούμε καλύτερα κέρδη θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις τελικές «πραγματικές» αποδόσεις (αυτές που τελικά πραγματοποιήθηκαν ως γεγονότα) τουλάχιστον στο 50% των περιπτώσεων. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει πιο αναλυτικά τα ποσοστά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε όσον αφορά τις ‘πραγματικές» τελικές αποδόσεις.

 

Αρχικές αποδόσεις που ξεπερνούν τις τελικές Αρχικές αποδόσεις που ξεπερνούν τις «πραγματικές» τελικές
45% 29.6%
50% 32.9%
55% 36.1%
60% 39.4%
65% 42.7%
70% 46.0%
75% 49.3%
80% 52.6%
85% 55.9%
90% 59.2%
95% 62.4%
100% 65.7%

 

Τί σημαίνει αυτό για τις προσδοκίες μας στο στοίχημα;

Φυσικά αυτή η μικρή ανάλυση που σχετίζεται με την πιθανότητα να νικήσουμε τις τελικές αποδόσεις αναλογικά με τις προσδοκίες κέρδους, είναι καθαρά θεωρητική. Δεν βασίζεται σε αποτελέσματα, παρά μόνο σε μέσους όρους προσδοκιών και πιστευτές υποθέσεις, υπό την σκέψη πως οι αλλαγές των αποδόσεων προσφέρουν μια έγκυρη πρόβλεψη για το πόσο κέρδος μπορούμε να αναμένουμε. Ωστόσο, είναι κά άλλο ένα μάθημα για τους παίκτες του στοιχήματος ,προκειμένου να μπορούν να προσδιορίζουν και να υπολογίζουν σε έναν βαθμό τις προσδοκίες τους για χρηματικό κέρδος.

Μπορείς τελικά να σας μπερδέψαμε με όλα τα παραπάνω. Αυτό που θέλουμε να κρατήσετε ως συμπέρασμα είναι πως για να είστε νικητές στο στοίχημα (ο αντίπαλός σας είναι οι στοιχηματικές εταιρίες), δεν πρέπει να αφιερώσετε όλη σας την προσοχή στα αποτελέσματα (τα οποία μπορεί να είναι τυχερά ή άτυχα) αλλά να ρίξετε την προσοχή σας στην αξία και να νικήσετε τις τελικές αποδόσεις.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.